Alla jobb

personlig assistent i Alingsås tjänsten cirka 70 %

Kontakt

Leyla Said
Arbetsledare
Leyla-hussein@hotmail.com
0767058861

Ort

Alingsås

Publicerad

2024-09-10

Sista ansökan

2024-10-09

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Söker du ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att bidra till en ung killes trygghet, utveckling och välmående? Ett jobb där du har stor frihet, med en lugn pojke som älskar social samvaro. Då kan detta vara en tjänst för dig. Vi söker nu vikarier till vår assistentgrupp i Alingsås!


Vår kille är allt som oftast glad, lugn och tycker om kramar och närhet. Han bor i centrala Alingsås med sin familj. På dagarna går han i skolan. Som assistent möter du upp honom vid hemmet, och ni åker tillsammans med färdtjänst till skolan. På fritiden gillar han sånglekar och att titta på fotboll.

Dina arbetsuppgifter innebär att fungera som hans förlängda armar och ben, i allt vad som ingår i ett barns vardag så som lek och bus men även hantering av mediciner, förflyttningar och personlig hygien. Vår kille är oftast glad, men om han känner sig stressad eller obekväm, visar han det genom tecken och läten. Han har en hjärnskada som gör att han har låg motorisk förmåga och kan få epileptiska anfall. Han kommunicerar med hjälp av bildstöd och tecken.
Vi söker dig som brinner för barn och som tycker om att kramas, leka och prata. Någon som är trygg i arbetet, och som kan hantera stressiga situationer. Som assistent i skolan jobbar du med personalen i skolan, och i hemmet tillsammans med familjen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn med epilepsi. Arbetstiderna är främst dagtid, vardagar men även helger kan bli aktuellt. Eventuellt även jobb under sommaren, då ordinarie assistenter har semester.

Välkommen med din ansökan!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Leyla Said
Arbetsledare
Leyla-hussein@hotmail.com
0767058861

Ort

Alingsås

Publicerad

2024-09-10

Sista ansökan

2024-10-09