ons 23 okt

Assistansberättigade

AW : Tång och fermenteringsprovning

Onsdag den 23 oktober kommer CP-salen att få en sällsamt angenäm doft av hav och mjölksyrade grönsaker. Du kommer att få lära dig hur du tar vara på, tillagar och piffar upp maten med tång, dessutom kommer du att bjudas på smaksensationer som baseras på bakterier, jäst och mögel i förädlad form! Eller vad sägs om surkål eller mjölksyrade rötter, het kimchi och mustig salsa.

Låter det fermenterade köket inte som något som får det att vattnas i just din mun så kan du alltid ta sikte på chark- och ostbrickan med ett glas vin eller öl till (drycker de flesta dricker utan att känna till att de är just fermenterade) denna kväll. Här finns något för alla!

För tång och fermenteringsexpertisen står Lena Svensk och Mika Becker Laurent.

Kom med och häng, det blir en aromrik och allt annat än mossigt gemyt! Vi lovar.

Vi håller till på GIL:s kontor på Mölndalsvägen 30B. Platserna är begränsade och principen först till kvarn råder.

Har du en vän med assistans som skulle passa bra i vårt kooperativ så är hen hjärtligt välkommen med för att se hur vi hänger och vad vi är för ena! Bara skriv det i din anmälan till Anders om du har någon med dig.

  • 23 okt 2024 · 17:00 – 19:00
  • 2 timmar
  • Assistansberättigade
  • Lediga platser: Nej
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdag: fredag 18 okt