Massage

Massage har använts i tusentals år för att ge avslappning och behandla spända muskler. Regelbunden massage motverkar stress, ökar blodcirkulationen, löser muskelspänningar och stärker immunförsvaret.
Bild på en person som blir ompysslad.

Du får lära dig de grundläggande teknikerna för att kunna ge en effektiv, skön och avslappnande massage. Utbildningen är praktiskt inriktad, vi arbetar i par och du får både ge och ta emot massage. Massagen kommer att utföras med kläderna på, på stol samt yogamatta. Målet är att efter slutförd utbildning så ska du kunna utföra massage för att lindra spänningstillstånd i nacke och axelparti på någon annan samt ge viss kroppsmassage.

Utbildningen riktar sig till assistansberättigade, arbetsledare samt personliga assistenter och kräver inga förkunskaper. Litteratur och massagekrämer ingår.

Öppen utbildning

GIL:s öppna utbildningar kan alla gå, oavsett om man är med i GIL eller ej. Andra assistansbolag är också välkomna. Utbildningen kostar 1000 kronor för assistenter och arbetsledare anställda på GIL, övriga betalar 1 500 kronor.

Nyhet!

Det går att boka en skräddarsydd massageutbildning för assistenterna i den assistansberättigades hem. Kontakta Sara Gustin för offert.

Utbildningstillfällen