Livskvalitet & personlig utveckling

Kom och låt dig inspireras av Lasse ”Brandmannen” Gustavson som föreläser en heldag om livskvalitet och personlig utveckling. Lasse kommer bland annat att tala om sin väg tillbaka till livet efter den dagen då han hamnade i ett eldhav som förändrade hans liv.
Bild på Lasse "Brandmannen" Gustavson

Lasses föreläsningar präglas av mycket humor och värme, men också av en djup insiktsfull kunskap kring frågor som rör livet och livskvalitet. Vad är livskvalitet? Är livskvalitet det samma för mig som för dig? Var hittar man orken, modet och motivationen att gå vidare i livet när allt känns motigt? Hur bemöter vi varandra och hur kommunicerar vi med varandra för att nå fram och förmedla vad vi vill och behöver?

Vill du veta mer om Lasse, läs en intervju med honom i Svenska Dagbladet. Den börjar så här:

Kan bara ändra mig själv – inte andra. Frimodig. Lasse Gustavson var 24 år och nyss utkommen från sjukhuset efter svåra brännskador. Året var 1981. Hans ansikte drog blickar till sig. Det svåraste att hantera blev att många inte vågade möta hans blick, utan tittade i smyg…

Han har varit en mycket uppskattad gästföreläsare under dagarna i Marstrand och vi är väldigt glada att vi nu kan presentera honom för en större lyssnarskara på GIL.

Den här föreläsningen kostar 1 000 kronor.

OBS! Tänk på att du måste avboka din plats om du blir sjuk eller får förhinder av något slag. Utebliven närvaro utan att du meddelat oss innan resulterar i att vi fakturerar den assistansberättigade / arbetsledaren för hela kostnaden, dvs 1000 SEK. Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ring Sara på 031-63 21 96, alternativt växeln på 031-63 64 80.

Utbildningstillfällen

Livskvalitet & personlig utveckling

30 november / 10:00 - 15:00