God hälsa – mer energi

Vad är god hälsa för dig? Är det att vara pigg, stark eller glad? Kanske alla tre? Om man ska orka göra det man vill är det viktigt att ta hand om både sin kropp och sitt huvud. Det kan man göra på olika sätt. Men för att det ska kännas roligt och givande måste varje person hitta sitt eget sätt att främja sin hälsa på.
Bild på två personer framför en matdisk

Du får under denna föreläsning kunskap om hur du kan främja både din egen och andras hälsa på en lagom och hållbar nivå. Du får teoretiska kunskaper hur olika levnadsvanor kan påverka ork och vikt – något som är viktigt för att vi ska hålla och må bra genom hela livet.

ÖPPEN UTBILDNING

GIL:s öppna utbildningar kan alla gå, oavsett om man är med i GIL eller ej. Andra assistansbolag är också välkomna. GIL bjuder på fika.

Kostnad: 300 kronor

OBS! Tänk på att du måste avboka din plats om du blir sjuk eller får förhinder av något slag. Utebliven närvaro utan att du meddelat oss innan resulterar i att vi fakturerar den assistansberättigade / din arbetsledare för hela kostnaden, dvs 1000 SEK. Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96. 

Utbildningstillfällen

God hälsa – mer energi

21 november / 13:00 - 14:30