Assistentutbildning II

En populär och uppskattad workshop! Detta är en fortsättning på den obligatoriska utbildningen Assistentutbildning, och så bra att den tål att tas flera gånger! Workshopen riktar sig till assistenter som arbetat i GIL i minst ett år. Syftet är att lyfta fram och diskutera de olika aspekterna av yrket personlig assistent.
Bild på två personer i en blomsterhandel

Det var den bästa workshopen jag varit på någonsin, så mycket positiva budskap, tack!” sa Eeva Backman när hon gått kursen.

Under dagen diskuteras bland annat; Hur särskiljer man sin yrkesroll och sin privata relation? Vi pratar om yrkesidentiteten och de möjligheter, svåra val och komplicerade ställningstaganden som arbetet som personlig assistent ibland kan innebära. Kommunikation, respekt och bemötande liksom sekretess och tystnadsplikt är annat som utbildningen berör. Vi pratar om individuella förutsättningar och behov samt ställer frågan: vad är goda levnadsvillkor och vem bestämmer det?

GIL bjuder på lunch och fika.

OBS! Tänk på att du måste avboka din plats om du blir sjuk eller får förhinder av något slag. Utebliven närvaro utan att du meddelat oss innan resulterar i att vi fakturerar den assistansberättigade/din arbetsledare för hela kostnaden, dvs 1 000 SEK. Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

Utbildningstillfällen

Assistentutbildning steg II

17 februari / 10:00 - 15:00