Arbetsledarutbildning

Arbetsledarutbildningen är en obligatorisk introduktionsutbildning för alla assistansberättigade arbetsledare och ställföreträdande arbetsledare i GIL. Utbildningen ger dig viktig kunskap och introducerar de verktyg du behöver för att kunna genomföra åtagandet som arbetsledare på ett bra sätt. Vi tar bland annat upp Independent Living-ideologin, arbetsmiljö, arbetsrätt, assistansekonomi och arbetsledarskap.
Bild på en person framför en målning

Arbetsledarutbildningen finns både som en tredagarsutbildning förlagd till vardagar eller som en helgutbildning från fredag till söndag. Du som har gått denna utbildning tidigare och önskar repetera eller fördjupa sig i något specifikt område, kan välja att anmäla sig på bara en utav dessa tre temadagar. Arbetsledarutbildningen innehåller utöver teori och praktiska verktyg en hel del god mat och sociala aspekter som bland annat ligger i fördelen i att träffa andra i liknande situation.

Dag 1 Gil och Independent Living-ideologin (kl 10:00-16:00)
Dag 2 Arbetsrätt & Kvalitet i assistansen (kl 10:00-16:00)
Dag 3 Arbetsmiljö & Assistansekonomi (kl 10:00-16:00)

Ange gärna i anmälningsformuläret om du vill gå bara just en enskild dag eller hela utbildningen.

GIL bjuder på lunch och fika.

OBS! Tänk på att du måste avboka din plats om du blir sjuk eller får förhinder av något slag, så att platsen kan gå till någon annan på väntelistan. Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

Utbildningstillfällen

Arbetsledarutbildning : Helg (3 dagar)

21 februari - 23 februari