Vi har fått en till Helena på kontoret

I mitten av april förstärktes ekonomiavdelningen med Helena Diurlin. Hon kommer att stötta upp med den löpande ekonomin och med lön när det är som mest att göra där varje månad. Hon är en nyfiken och vaken slagverkare, som lika gärna umgås med människor som siffror.
Bild på Helena Diurlin

Med sin bakgrund som lärare och musiker har hon uppskattats för sitt lyssnande öra, sin känsla för timing och goda samarbetsförmåga. Hon är nyfiken och social,  kan kompromissa där det behövs men står stadigt på egna ben längst fram där det krävs. Med sina pedagogiska färdigheter kommer hon att både synas och höras i CP-salen när det blir tal om ekonomi på våra utbildningar. Hon är glad i människor, tror på allas rätt och alla lika värde, är svag för struktur och planering och skulle inte ha något emot att utveckla, förenkla och förbättra arbetssätt och rutiner där det behövs.

Han har jobbat som ekonomisupport åt Göteborgs Universitet, på en redovisningsbyrå och Stadsmissionen. När hon inte jobbar umgås hon med sin familj, spelar slagverk i Kiriaka, pratar böcker och tränar långdistanslöpning,

Sväng vänster när du kommer in, sen höger vid loungen utanför CP-salen så hittar du henne vägg i vägg med Anna & Tulay. Du når henne på helena.diurlin@gil.se eller på telefon 031-63 64 85 .