Vårens After Work’s & nya utbildningar släppta!

Vi har precis släppt platserna till vårens alla utbildningar och After Work's på hemsidan. Den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen landade på kontoret lagom till jul, men har du den inte till hands kan du alltid botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar.
Bild på utbildningskatalogens front och baksida.

Vi har hörsammat önskemål och behov bland våra medlemmar, så i vår blandar vi inarbetade bra och nya högaktuella föreläsningar och utbildningar.

Populära föreläsningar och en helt ny utbildning

Kom och låt dig inspireras av Lasse ”Brandmannen” Gustavson, som ger dig en heldag om Coachande ledarskap, kommunikation, bemötande och feedback samt förändringsarbete. Utbildningsdagen riktar sig till alla arbetsledare (egna, biträdande och ställföreträdande arbetsledare) i GIL. OBS endast ett tillfälle!

I vår får du också en suverän möjlighet att få hjälp att med budgettänket och kan bygga på kunskapsbanken inför de kommande lönesamtalen i utbildningen Budget och lönesamtal. Föreläsningarna om Epilepsi brukar bli fullbokad snabbt och den enda dagen om Hygien & Smittspridning hjälper er att hålla bacilluskerna borta.

Det är bara att boka

Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar vårens alla utbildningar här.

After Work en onsdag varje månad

Vi fortsätter självklart med våra välbesökta och populära After Work´s i vår. De inträffar oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. På flera av kvällarna är assistenter välkomna att blanda sig med assistansberättigade, arbetsledare, styrelsemedlemmar och kontorspersonal. Vi mjukstartar onsdag den 16 januari med en filmkväll med en irländsk/brittisk dramakomedi på tema IL som går i vänskapens tecken. Onsdag den 20 februari blir det en medlemskväll med tema Trollkarlens hatt , onsdag den 20 mars blir det uppvisning med ett gäng assistanshundar och deras förare, den 17 april pysslar vi och dukar upp påskmaten och onsdag den 15 maj ger vi oss ut i det gröna med sikte på Villa Belparc och Slottsskogen. Säsongen avslutas onsdag den 19 juni med femkamp på Liseberg. Vi ses väl!

Relaterade poster

After Work : Members only & mat från Jinx

Event

Den 18 september äter vi spännande mat och grottar in oss i GIL:s socialpolitiska tänk, från starten och fram till idag. Varför sysslar vi med öl och CP-fria zoner och sånt på GIL? Ja det kan man undra, om just detta och våra ögonbrynshöjande kampanjer kommer vi att berätta mer om den här kvällen. Faktum är att CP-ölen, som lanserade 2013, är en av våra mest folkkära kampanjer. Ölens budskap att alla som vill gå ut och ta en öl i goda vänners lag ska kunna göra det, håller vi fast vid. Vi har en bit kvar innan det är en självklarhet, därför är ölen precis lika aktuell idag.

Läs mer

Höstbowling i Uddevalla

Event

Torsdag den 24 oktober är det dags för våra assistansberättigade / arbetsledare uppåt Uddevallatrakten att utmana varandra i årets upplaga av höstbowlingen på O'Learys i Uddevalla. Är du inte på humör för att rulla klot men väl för att träffa vännerna i GIL så är du precis lika välkommen. Om inte annat för att äta en god middag tillsammans.

Läs mer

Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Work på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer

After Work : GIL goes bananas

Event

Välkommen den 21 augusti på sensommarens första After Work som vibrerar av 80-talet. Känner du igen gruppen Bananrama, favoritdesserten Banana Split och fredagsmiddagens Flygande Jacob? Vi lovar en god retrokväll med 80-talsquiz och musik i spelaren. Känn dig fri att forma dresscoden och frissan efter årtiondet!

Läs mer

Årets nio stipendiater är utsedda!

Nyhet

Styrelsen för Stiftelsen till Rolf Bergfors minne har nu efter diskussion och genomgång av inkomna ansökningar utsett nio stipendiater. Vi gratulerar Roberto Petterson, Erik Josefsson, Per-Åke Isaksson, Poja Rahmani, Anita Josefsson, Luciano Pettersson, Lena Ericson, Cecilia Bostrand och Elias Magnusson som får dela på totalt 54 000 kronor!

Läs mer