Vårens After Work’s & nya utbildningar släppta!

Vi har precis släppt platserna till vårens alla utbildningar och After Work's på hemsidan. Den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen landade på kontoret lagom till jul, men har du den inte till hands kan du alltid botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar.
Bild på utbildningskatalogens front och baksida.

Vi har hörsammat önskemål och behov bland våra medlemmar, så i vår blandar vi inarbetade bra och nya högaktuella föreläsningar och utbildningar.

Populära föreläsningar och en helt ny utbildning

Kom och låt dig inspireras av Lasse ”Brandmannen” Gustavson, som ger dig en heldag om Coachande ledarskap, kommunikation, bemötande och feedback samt förändringsarbete. Utbildningsdagen riktar sig till alla arbetsledare (egna, biträdande och ställföreträdande arbetsledare) i GIL. OBS endast ett tillfälle!

I vår får du också en suverän möjlighet att få hjälp att med budgettänket och kan bygga på kunskapsbanken inför de kommande lönesamtalen i utbildningen Budget och lönesamtal. Föreläsningarna om Epilepsi brukar bli fullbokad snabbt och den enda dagen om Hygien & Smittspridning hjälper er att hålla bacilluskerna borta.

Det är bara att boka

Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar vårens alla utbildningar här.

After Work en onsdag varje månad

Vi fortsätter självklart med våra välbesökta och populära After Work´s i vår. De inträffar oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. På flera av kvällarna är assistenter välkomna att blanda sig med assistansberättigade, arbetsledare, styrelsemedlemmar och kontorspersonal. Vi mjukstartar onsdag den 16 januari med en filmkväll med en irländsk/brittisk dramakomedi på tema IL som går i vänskapens tecken. Onsdag den 20 februari blir det en medlemskväll med tema Trollkarlens hatt , onsdag den 20 mars blir det uppvisning med ett gäng assistanshundar och deras förare, den 17 april pysslar vi och dukar upp påskmaten och onsdag den 15 maj ger vi oss ut i det gröna med sikte på Villa Belparc och Slottsskogen. Säsongen avslutas onsdag den 19 juni med femkamp på Liseberg. Vi ses väl!

Relaterade poster

Stiftelsen till Rolf Bergfors Minne utlyser 2020 års stipendier

Nyhet

Den här gången är det kanske din tur! Det är hög tid att börja fila på ansökan till 2020 års stipendier om du vill bli miljonär och tycker att skattjakten inte ger tillräckligt mycket guld i skattkistan. Har du en idé eller ett projekt som behöver finansiering så kan du ha chans på en slant. Formulera dina tankar och visioner och skicka in dem till oss. En hel miljon blir det inte, men kanske vi kan bidra till att just du eller din kompis får chansen att förverkliga någon del av din dröm. Du kan också nominera en eldsjäl som du tycker borde belönas för en bra insats för att främja exempelvis full delaktighet.

Läs mer

Semlor i Göteborg och Uddevalla

Nyhet

Vi sätter på kaffe och te och bunkrar upp med semlor i Göteborg 18/2 och Uddevalla 24/2! För visst kan en behöva både sött sällskap och fett umgänge när minusgraderna klättrar nedåt. Det blir semlor i Göteborg en vecka före fettisdagen och i Uddevalla en dag före. Något ska man väl ändå fuska lite med som assistansbolag. I Varberg saltar vi gemenskapen och flyttar fram den några veckor. Välkommen!

Läs mer

AW : Stand up och skrattig quiz

Nyhet

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer

Vårens afterworks & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till vårens alla utbildningar och afterworks på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer

AW : Stand up & skrattig quiz

Event

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer