Hallandsträff på Laxbutiken

Event

Onsdag den 30 maj bjuder vi in till den årliga träffen på Laxbutiken i Heberg! Du träffar Anna, Anders och delar av styrelsen under gemytliga former. Det blir en favorit i repris som börjar med 90 minuters information, innan vi klockan 17:00 serveras en trerätters middag.

Läs mer

Semlor i Varberg

Event

Välkommen in i värmen så bjuder Anna på både ljus och fluffig sötma till en kopp kaffe eller te på GIL:s kontor i Varberg.

Läs mer

Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

Julbordet i Varberg är fullsatt!

Event

I Halland välkomnar vi till ett havsinspirerat och ombonat rikt julbord på Varbergs Kusthotell onsdag den 6 december. Kusthotellet lockar inte bara med alla varma och kalla klassiker som hör julbordets till utan lovar dyrt och heligt att det ska märkas att Kattegatt ligger alldeles utanför dörren. Som avslutning hittar du naturligtvis ett stort urval ljuvliga desserter.

Läs mer
Visar 5 av 5