Saligt söta semlor med GIL x 3

Nyhet

För att muntra upp lite i januarimörkret berättar vi redan nu att det finns det både ljus och sötma inom synhåll, det är ju bara en dryg månad kvar till fettisdagen! Vi hoppas att du tittar in på en fika med semla på något av våra kontor, vi äter semlor i tre städer - i Varberg, Uddevalla och i Göteborg. Välkommen!

Läs mer

Semlor i Uddevalla

Event

Välkommen in i värmen så bjuder Helén på både ljus och fluffig sötma till en kopp kaffe eller te på GIL:s kontor i Uddevalla.

Läs mer

Sommarbowlingen i Uddevalla är fullbokad!

Event

FULLBOKAT! Helén har bokat O´Learys för ett somrigt häng i skuggan tillsammans med andra GIL:are i mitten av juli. Vill du inte bowla men mötas för lite sommartjôt med likar är du lika välkommen. Om inte annat för att äta en god middag tillsammans, för det blir det efter kamperandet med käglorna.

Läs mer

Uddevallaträff på Benders

Event

GIL:are norröver! Välkommen på en halvdagskonferens torsdag den 1 juni med Helén, Anders och delar av styrelsen. Under gemytliga former får du inblick i verksamheten på alla nivåer. Eftermiddagen börjar kl 15:30 med 90 minuters information, innan vi slår oss ner till bords för en gemensam trerätters middag klockan 17:00.

Läs mer

Julpyssel & Julbord i Uddevalla är fullsatt!

Event

Söndag den 3 december, den första advent blir det julpyssel och julbord för våra assistansberättigade uppöver.På fina Benders, Kärranäs restaurang, med vid vy över fjorden serveras vi ett storslaget julbord med både klassiker och ett rikt utbud av sill och söta gotter. Nytt för i år är att vi julpysslar innan vi tar för oss av julbordet. Vi klipper och klistrar, pyntar och piffar och gör egna julkort .

Läs mer
Visar 6 av 6