Vi har plats för vetgiriga!

Nyhet

Älskar du att lära nytt? Du har tur! Vi har platser kvar på några av världens viktigaste utbildningar. Den 22 oktober kunde en välja bland 22 olika utbildningstillfällen fram till julafton - en het höst/vinter för den kunskapslystne med andra ord!

Läs mer

Arbeta med autism

Utbildning

"Att arbeta med en hel människa med en del autism" är en föreläsning för arbetsledare och assistenter med Monica Bennet von Wachenfelt. En grundläggande föreläsning om autism och lågaffektivt bemötande för arbetsledare i grupper där den assistansberättigade har autism samt hens assistenter och anhöriga. Under dagen kommer vi bland annat prata om hur det är att leva, arbeta och samverka med en person som har autism.

Läs mer

Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Nyhet

Vi har precis släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Works på hemsidan. I väntan på den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen som kommer någon gång under sensommaren kan du ju alltid botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton.

Läs mer

Om livet är dig kärt

Nyhet

Vi har platser kvar på världens viktigaste utbildning - Första hjälpen & HLR den 10 juni kl 13-16! Kan dina assistenter livräddning på sina fem fingrar? Att kunna rädda en människa när dennes liv är hotat är lika ovärderligt som livsavgörande. Under utbildningen Första hjälpen & Hjärt-lungräddning (HLR) får du lära dig grundläggande kunskaper i livräddande första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Läs mer