Ställisnätverket Nästan 3 maj

Event

Välkommen till den femte träffen med nätverket NÄSTAN för anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare. Den här gången är temat ”Vad är IL för våra assistansberättigade?” Anders Westgerd är kvällens gäst och han pratar om vad IL är sådär i största allmänhet, för GIL, för honom själv med kopplingar till alla förändringar i vår närmaste omvärld.

Läs mer

Torsdagslunch med Daniel & Anders den 27 april

Event

I april tar den glada duon Daniel Persson & Anders Westgerd över värdskapet för Ulrikas populära torsdagsluncher för egna arbetsledare. Hon har gått i pension och lämnat över favoritrestaurangen Lyckholms i grabbarnas händer. De hoppas nu på bred uppslutning runt bordet och lika levande och mustiga samtal som när hon bjöd in.

Läs mer

Ställisnätverket Nästan : 5 April

Event

Välkommen till den fjärde träffen med nätverket NÄSTAN för anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare. Den här kvällen ställer vi frågan – vad gör en GIL-stödjare?

Läs mer

Saligt söta semlor med GIL

Nyhet

För att muntra upp lite i januarimörkret berättar vi redan nu att det finns det både ljus och sötma inom synhåll; det är ju bara en dryg månad kvar till fettisdagen! Vi hoppas att du tittar in på en fika med semla på något av våra kontor, vi äter semlor både i Varberg, Uddevalla och i Göteborg. Välkommen!

Läs mer

Nätverket ”nästan” för ställföreträdande arbetsledare/anhöriga

Nyhet

... eller no man is an island. Välkommen till uppstarten av ett nytt nätverk för anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare. Vi kallar oss NÄSTAN - som i NÄtverk för STällföreträdande arbetsledare / ANhöriga. Tanken med detta nätverk är att vi skall bli stärkta och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.

Läs mer

Semlor och quizz i Uddevalla på ny adress!

Event

I Uddevalla är ni så många som kommer till fikan med semlor så att Helen nödgats boka en större lokal. Välkomna så allesamman, på samma dag och tid, till Sinclair på Högskolecentrum, Östergatan 18 A.

Läs mer