Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

After Work : Members only

Event

Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll onsdagen den 21 februari. Lär känna dina med-medlemmar och informera dig om vad som är i görningen vad gäller ekonomi och digitala system. Vi bjuder på något gott att äta och gôtt umgänge.

Läs mer

Extrainsatt : Budget & Lönesamtal

Event

Lönerevisionen är igång och önskemålet om en extra utbildningsdag om budget och lönesamtal är härmed besvarad. Fredag den 13 oktober kör vi en extra omgång. De två tidigare utbildningsdagarna blev fort fullsatta så vänta inte för länge med att anmäla dig. Med den här utbildningsdagen är du väl förberedd inför lönerevisionen. Att ha kunskap om sina assistanskostnader och veta hur mycket svängrum en har inom ramen för assistansersättningen, är en viktig grundbult för att nå maximalt självbestämmande. Under en heldag får du baskunskaper i planering och budgetering av din assistansekonomi.

Läs mer

Vi träffade KFO

Event

Det kan gälla dig! Den 26 september fick vi besök av representanter från KFO till GIL:s kontor. De gav en beskrivning av läget, siade om framtiden och svarade på våra frågor. Tillsammans fick vi en hel del svar om dagsläget för den personliga assistansen, på en högre nivå.

Läs mer

Arbeta med autism

Utbildning

"Att arbeta med autism" en grundläggande föreläsning om autism och lågaffektivt bemötande med Monica Bennet von Wachenfelt som riktar sig till arbetsledare i grupper där den assistansberättigade har autism samt hens assistenter och anhöriga. Under dagen kommer vi bland annat prata om hur det är att leva, arbeta och samverka med en person som har autism.

Läs mer