Med ett passionerat förhållande till lön

Nu är hon äntligen här, Susann (utan e i slutet) Björnholm. Vi har längtat efter henne och hon har längtat efter att helhjärtat och fokuserat få grotta ner sig i lönehantering på heltid. Den 20 november började hon på vår löneavdelning som härmed är komplett.
Susann Björnholm

Innan Susann valde att landa hos oss på GIL har hon jobbat i si sådär 20 år med ekonomi, bokföring och lönehantering. Senast kommer hon från ett 50 man starkt Bygg- och Transportföretag där hon ensam representerade det kvinnliga. Hon har också jobbat på Hogia och kan vårt löneprogram både fram- och baklänges.

Susann har rykte om sig att aldrig vara omöjlig, hon tar de flesta problem med lätt hand brukar lösa det mesta. Inget ärende är för svårt och hon ger sig inte förrän alla vägar provats. Hon är ytterst mån om att den som befinner sig på andra sidan luren ska känna sig nöjd och glad när man lägger på luren efter ett samtal med henne.

På sin fritid läser hon kriminalhistorier och lyssnar på poddar – favoritpoddarna är P3 Dokumentär, Rättegångspodden och Mannheimer & Skäringer. Hon hänger gärna med familjen och sina två ungdomar, är barnsligt förtjust i spel och levande charader och promenader, men räknar aldrig hur många steg hon tar.

Så snart hon blivit varm i kläderna kommer hon att sköta om grupperna 102-423. Du hittar henne i korridoren som sträcker sig rakt västerut från CP-loungen i rummet bortom Anna Erwast. Sväng vänster alldeles när du kommer in, sen första till höger och rakt på. Du når henne på susann@gil.se eller på telefon 031-63 64 86.