Specialpriser på gymmet för GIL:are

Kom i form på gymmet, pröva dina krafter, låt svetten lacka och få blodet att sjunga i dina ådror! Alla assistansberättigade och assistenter med sina respektive erbjuds stora rabatter på 24Seven, med det erbjudande du får som GIL:are sparar du faktiskt nästan 400 kronor på ett årskort. Flera av gymmen är tillgänglighetsanpassade och en del har avskilda avdelningar för tjejer - du får själv kolla upp vilka. Gymkortet gäller i hela Norden. Och dygnet runt.
Bild på familj i skogen

Känner du dig osäker om det är rätt ställe för dig att träna på så kan du göra en kostnadsfri provvecka.

Alla assistansberättigade och assistenter i GIL, får rabatt på ett årskort på 24Seven. Vi betalar 1995/år + start/ adminavgift. (Student eller pensionär har dock ett ännu bättre pris).

Betala allt på plats när du aktiverar ditt kort. Du behöver dock ett intyg  för att styrka din koppling till GIL. Är du assistent går det finfint med ett lönebesked eller antällningsavtal tex. Är du assistansberättigad kan du kontakta Karin eller Helena K så hjälper de till att ordna ett intyg.

Du hittar mer information i nyhetsbrevet för januari 2018, där står det hur du ska gå till väga. Vill du ha hem information på papper eller i din epostlåda, kontakta GIL:s ekonomichef Helena på 031-63 21 97 eller helena@gil.se så hjälper hon dig.

Hitta ett gym nära dig på Fitness24Seven’s hemsida.

Har du inte fått något nyhetsbrev? Kontakta Mika på mika@gil.se, vill du läsa gamla nyhetsbrev gå in i Arbetsledar/Assistenthandboken eller på Min sida där vi arkiverar alla nyhetsbrev.

Relaterade poster

Julbord i Uddevalla

Event

Dagen efter lucia bjuder vi in till gemensamt julbord för våra assistansberättigade uppöver. VI ses på fina Kärranäs restaurang på Benders i år igen. Med vid vy över fjorden serveras vi ett storslaget julbord med både klassiker, ett rikt utbud av sill och söta gotter.

Läs mer

Julbord i Varberg

Event

Julbordet i Halland serveras i år på Västerports Kök i Varbergs hamn. Där välkomnar vi till ett ombonat rikt julbord med halländska delikatesser och nya överraskningar på buffén signerat kökschefen och krögaren Joakim Majkvist. Efterrättsbuffén varierar varje kväll, men kan bestå av mumsigheter som ris á la malta med saftsås, saffranspannacotta, saffransmousse, lingon- och pepparkakscheesecake, Xmas-cookies, skumtomte-mousse, kladdkaka på vitchoklad och saffran.

Läs mer

Julbord i Göteborg

Event

Nu är julbordet fullbokat! Julbordet i Göteborg har flyttat lite inåt landet och dukas i år upp på Råda Rum i Mölnlycke. Där utlovas ett hemlagat gemytligt julbord där Fredriks sillinläggningar samsas med Bassems hemlig recept på Jansson. Maten serveras med kärlek. Det stämningsfulla luciatåget vi vant oss vid, med elever från Nordhems musikklasser, följer med oss till Råda Rum.

Läs mer

After Work : filmtajm, snacks & pizza

Event

Den 16 januari släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång den fransk feelgoodfilmen "Kärlek på hjul". Tycker du att vi borde visa något annat, hör av dig till Anders! Självklart blir det pizza, snacks och dryck av flera sorter. Efter filmen diskuterar vi det vi sett och sånt vi känner igen från våra egna livsresor.

Läs mer

After Work : Spelkväll & Vernissage med konst av Carl-Otto Candow och Inger Jacobsen

Event

Arbetsledare, assistansberättigad eller assistent? Alla är välkomna till höstens bästa sitta-inne-kväll onsdag den 17 oktober när kontoret förvandlas till konstgalleri och spelhåla. Vi plockar fram brädspelen, kortspelen och laddar Playstation 4. Kom med och sök den försvunna diamanten, ta ett parti hederlig poker, lös en mordgåta, spela gamla fina "Finns i sjön", dra järnväg med "Ticket to Ride", hitta de rätta orden i "Wow" eller slå ut din assistent i "Fia med knuff". Eller varför inte prova vårt eget spel "Vad duktig du är"?

Läs mer