Specialpriser på gymmet för GIL:are

Kom i form på gymmet, pröva dina krafter, låt svetten lacka och få blodet att sjunga i dina ådror! Alla assistansberättigade och assistenter med sina respektive erbjuds stora rabatter på 24Seven, med det erbjudande du får som GIL:are sparar du faktiskt nästan 400 kronor på ett årskort. Flera av gymmen är tillgänglighetsanpassade och en del har avskilda avdelningar för tjejer - du får själv kolla upp vilka. Gymkortet gäller i hela Norden. Och dygnet runt.
Bild på familj i skogen

Känner du dig osäker om det är rätt ställe för dig att träna på så kan du göra en kostnadsfri provvecka.

Alla assistansberättigade och assistenter i GIL, får rabatt på ett årskort på 24Seven. Vi betalar 1995/år + start/ adminavgift. (Student eller pensionär har dock ett ännu bättre pris).

Betala allt på plats när du aktiverar ditt kort. Du behöver dock ett intyg  för att styrka din koppling till GIL. Är du assistent går det finfint med ett lönebesked eller antällningsavtal tex. Är du assistansberättigad kan du kontakta Karin eller Helena K så hjälper de till att ordna ett intyg.

Du hittar mer information i nyhetsbrevet för januari 2018, där står det hur du ska gå till väga. Vill du ha hem information på papper eller i din epostlåda, kontakta GIL:s ekonomichef Helena på 031-63 21 97 eller helena@gil.se så hjälper hon dig.

Hitta ett gym nära dig på Fitness24Seven’s hemsida.

Har du inte fått något nyhetsbrev? Kontakta Mika på mika@gil.se, vill du läsa gamla nyhetsbrev gå in i Arbetsledar/Assistenthandboken eller på Min sida där vi arkiverar alla nyhetsbrev.

Relaterade poster

After Work : Spelkväll & Vernissage med konst av Carl-Otto Candow och Inger Jacobsen

Event

Arbetsledare, assistansberättigad eller assistent? Alla är välkomna till höstens bästa sitta-inne-kväll onsdag den 17 oktober kontoret förvandlas till konstgalleri och spelhåla. Vi plockar fram brädspelen, kortspelen och laddar Playstation 4. Kom med och sök den försvunna diamanten, ta ett parti hederlig poker, lös en mordgåta, spela gamla fina "Finns i sjön", dra järnväg med "Ticket to Ride", hitta de rätta orden i "Wow" eller slå ut din assistent i "Fia med knuff". Eller varför inte prova vårt eget spel "Vad duktig du är"?

Läs mer

Årsstämma 26 maj 2018

Event

Skicka in din motion senast onsdag den 11 april om du vill påverka verksamheten i GIL! Som medlem och delägare i kooperativet GIL har du en unik möjlighet att göra GIL ännu bättre. Använd din röst, din kraft och kreativitet för att påverka. Skicka in ditt förslag – eller motion som det kallas på byråkratiska – så tas det upp på årsstämman den 26 maj.

Läs mer

After Work med vinprovning

Event

Onsdagkvällen den 18 april ägnas våra sinnen, så vässa tungan och väck liv i dina smaklökar när vi ger oss in bland vinprovningens aromer, dessutom lär du dig vad långa svansar och ekfatstoner har för betydelse för upplevelsen av ett gott vin. Vi äter också en bit mat och hänger oss gott umgänge.

Läs mer

After Work : Utekväll i slottsskogen 16 maj

Event

Onsdag den 16 maj hoppas vi på sol och värme för då tänkte vi ge oss ut i slottsskogen, gå en tipspromenad, avnjuta försommardofter och blå himmel tillsammans. Och kanske grilla om vi är på det humöret.

Läs mer

After Work : Påskpyssel & påskmat den 21 mars

Event

Välkommen på en vårlig After Work med påskens alla förtecken. Vi äter påskmat och målar ägg och hoppas få se både påskkärringar och påskgubbar runt bordet. Och vem vet kanske gömmer påskharen några ägg på kontoret. Den som kommer får se!

Läs mer