Specialpriser på gymmet för GIL:are

Kom i form på gymmet, pröva dina krafter, låt svetten lacka och få blodet att sjunga i dina ådror! Alla assistansberättigade och assistenter med sina respektive erbjuds stora rabatter på 24Seven, med det erbjudande du får som GIL:are sparar du faktiskt nästan 400 kronor på ett årskort. Flera av gymmen är tillgänglighetsanpassade och en del har avskilda avdelningar för tjejer - du får själv kolla upp vilka. Gymkortet gäller i hela Norden. Och dygnet runt.
Bild på familj i skogen

Känner du dig osäker om det är rätt ställe för dig att träna på så kan du göra en kostnadsfri provvecka.

Alla assistansberättigade och assistenter i GIL, får rabatt på ett årskort på 24Seven. Vi betalar 1995/år + start/ adminavgift. (Student eller pensionär har dock ett ännu bättre pris).

Betala allt på plats när du aktiverar ditt kort. Du behöver dock ett intyg  för att styrka din koppling till GIL. Är du assistent går det finfint med ett lönebesked eller antällningsavtal tex. Är du assistansberättigad kan du kontakta Karin eller Helena K så hjälper de till att ordna ett intyg.

Du hittar mer information i nyhetsbrevet för januari 2018, där står det hur du ska gå till väga. Vill du ha hem information på papper eller i din epostlåda, kontakta GIL:s ekonomichef Helena på 031-63 21 97 eller helena@gil.se så hjälper hon dig.

Hitta ett gym nära dig på Fitness24Seven’s hemsida.

Har du inte fått något nyhetsbrev? Kontakta Mika på mika@gil.se, vill du läsa gamla nyhetsbrev gå in i Arbetsledar/Assistenthandboken eller på Min sida där vi arkiverar alla nyhetsbrev.

Relaterade poster

After Work : Spelkväll med pizza

Event

Arbetsledare, assistansberättigad och/eller assistent, alla är välkomna! Vårsäsongens After Work-kvällar inleds onsdag den 17 januari när vi förvandlar GIL till en spelhåla för brädspel, kortspel och Playstation 4. Kom med och sök den försvunna diamanten, ta något parti hederlig poker, lös en mordgåta, spela gamla finns i sjön, lägg järnväg över en världsdel med Ticket to Ride, hitta de rätta orden Wow eller slå ut din assistent i Fia med knuff? Eller varför inte vårt eget spel "Vad duktig du är"!

Läs mer

Årets julkalender

Nyhet

Har du blivit för stor för julkalender? Det tror inte vi. För första gången så bjuder vi på GIL på en egen julkalender. Hemgjort är bättre än bortgjort - visst!?

Läs mer

After Work : filmtajm, snacks & pizza

Event

Ni bestämmer, fransk feelgood eller franskt drama som bygger på en verklig händelse! Vilken film vill du se när vi släcker ner lamporna och sätter igång projektorn onsdag den 18 oktober när vi bjuder in till nästa After Work? Just nu lutar det åt "Fjärilen i glaskupan" men båda filmer har teman som berör. Självklart blir det pizza, snacks och dryck av flera sorter. Efter filmen diskuterar vi det vi sett och sånt vi känner igen från våra egna livsresor.

Läs mer

Lätt att välja GIL

Nyhet

Nu finns plats för nya GIL:are som står mitt i livet och vill ha eget starkt inflytande över sin assistans! Du vet väl att din personliga röst slår högre än all världens annonser! Använd den gärna och berätta om GIL för vänner, släktingar, kolleger och bekanta som verkar missnöjda med sin assistansanordnare eller längtar efter förändring. Berätta om våra fördelar och vad du gillar med GIL. Sträck gärna på dig och skryt om vårt socialpolitiska arbete, vårt kollektiva hjärta och vår kamp för självbestämmande och eget inflytande.

Läs mer