Ny lagspelare till GIL-stödsteamet : Tobias Svensson

Den 1 februari trädde Tobias in i sin nya roll som GIL-stöd. Han är en kille som mår allra bäst när han får jobba nära andra människor. Och gärna i coachande roller. Han har arbetat drygt 8 år som elevassistent på Öjersjö grundsärskola och en tid som stödassistent på ett gruppboende där hans uppgifter bestod i planering, koordinering och utveckling av verksamheten.
Bild på Tobias Svensson, GIL-stöd

Hans bakgrund inom elitfotbollen har gjort honom till en lagspelare som trivs i den dynamik som uppstår ur våra olikheter, detta hindrar honom dock inte från att spela libero och ta initiativ på egen hand när det krävs. Han brukar få uppskattning för sin respektfulla lyhördhet och pedagogiska balanskonst när det kommer till utmaningar, en kombo som lovar gott, tror vi. Han har utbildat sig i teckenspråk, tydliggörande pedagogik, autism och ADHD, lågaffektivt bemötande och andra kurser med Bo Hejlskov.

Utanför arbetet värderar Tobias sin familj och vännerna högt, och har en förkärlek för mat och träning.

Sväng vänster när du kommer in så hittar du honom vägg i vägg med Maria, alldeles innan CP-salen. Du når honom på tobias@gil.se eller på telefon 031-63 68 60.

Relaterade poster

Välkänt ansikte i GIL-stödsteamet : Lena Svensk

Nyhet

I mitten av mars sällade sig Lena Svensk till GIL-stödsgänget. Även om hon är ny i sin roll som GIL-stöd, är hon ett känt ansikte och gammal i gemet. Hon brinner för nätverkande och samspel, har ett stort kontaktnät och är en energisk och envis person med ett alldeles särskilt engagemang för våra ungdomars rätt till självbestämmande och fria val.

Läs mer