Ny stjärna på GIL: Patrik Havlica

Den 1 augusti förärades kontoret med en helt ny Patrik. Han kommer att med varm och säker hand ta sig an alla som vill byta assistansanordnare och gå över till GIL. Patrik Havlica är en hyvens kille som gillar fotboll nästan lika mycket som han gillar gott tjôt med både människor och djur. Nu har jag hittat rätt, säger han, men det tog sådär en 24 år av allehanda ledande och säljande uppgifter på ett annat assistansbolag som växte sig så stort att blev svårt att vidmakthålla den där personliga familjära tonen som både han och vi gillar.
Patrik Havlica

Patriks bakgrund inom elitfotbollen (han var anfallare i Elfsborg innan nacken kraschade) har gjort honom till en modig lagspelare som aldrig tvekar att själv ta bollen och skjuta när rätt läge uppstår. Han missar sällan mål. Han är rak, medveten om att allt inte passar alla och sägs ha näsa för att matchning mellan behov och person landar så att alla blir nöjda. En kan vara lugn med att han aldrig lovar något han inte kan hålla, att hans envisa lojalitet och glada lyhördhet inte lämnar någon i sticket. En kombo som lovar gott, för alla.

Utanför arbetet värderar han sin dotter, hennes häst och körsången som förflyttar honom till högre rymder. Han ser nästan alla matcher med  Tottenham Hot Spurs, Elfsborg och spelar själv rullstolscurling (tog SM-guld 2013).

Du hittar honom alldeles innanför våra dörrar, eller närmare bestämt bakom receptionen, i fd ”The Crip”. Du når honom på patrik.havlica@gil.se eller på telefon 0763-22 60 50.