Nya tider i växeln

Från och med den 1 mars kommer telefonen i receptionen att var öppen på lite förändrade tider. Tanken är att du ska komma direkt till den person du söker utan att passera växeln.
Bild på en gilur som ropar hallå

Vill du ändå gå via Emelie i växeln så är det ju inte omöjligt, hon kommer att svara i telefon varje vardag mellan 10-12 & 13-14, med undantag för tisdagar då växeln också är stängd mellan 10-11 eftersom hela kontoret har personalmöte då. Telefonnumret är detsamma: 031-63 64 80. Vill du hellre skriva så når du henne på kontor@gil.se

Växelns öppettider 

Måndag, onsdag, torsdag, fredag 10-12 & 13-14
Tisdag 11-12 & 13-14

Är du osäker på vad den du söker heter, klicka här»  eller gå in under menyn Om oss och in på fliken Göteborgskontoret här på hemsidan. Där hittar du oss alla med våra direktnummer, skypeadresser och email. Bra att ha om du vill slippa omvägen via växeln. Du kan också ladda ner dokumentet nedan med allas direktnummer och en översiktlig sortering av vars och ens arbetsområden.

Svarar inte den du söker precis när du ringer, lämna ett meddelande så blir du uppringd. Eller skicka ett mejl.

PS. Kontoret är öppet precis som vanligt, det vill säga mellan 9-16 varje dag, med lunchstängt mellan 12-13. Tisdagar har kontoret stängt mellan 10-11 när vi sitter i personalmöte. Välkommen förbi när vi är på plats!