Nu finns plats för fler assistansberättigade i GIL! 

Har du vänner, släktingar, kolleger, bekanta som skulle få ett bra mycket bättre liv med oss i GIL och som du tror skulle gynnas av ett byte, berätta då att det inte är så knivigt att byta eller komma ny till GIL.
bild på patrik och uppmaningen att ringa honom

Faktum är att det är fasligt lätt och enkelt att byta till GIL som assistansanordnare. Vi sköter nämligen (nästan) allt. Behöver du argument? Alla assistansbolag verkar ju ha ungefär samma erbjudande och vara lika bra. Och få nämner sina dåliga sidor, det gör vi.

  • Vi tror inte att de som jobbar på kontoret vet bäst hur du vill ha din assistans. (Det är vi övertygade om att du gör!)
  • Du kan inte förhandla dig till en bättre administrationsavgift. (Vi tar tjugo spänn för alla, medan vissa andra bolag kan ta nästan det dubbla.)
  • Vi delar inte ut vinst till våra ägare.
    (Varje krona investeras i personlig assistans för våra medlemmar.)
  • Vi har inga digitala utbildningar som du kan göra i din ensamhet hemma vid datorn. (Vi träffas och håller utbildningar med livs levande föreläsare.)
  • Vi sköter inte allt åt dig. (Behåll kontrollen! Till din hjälp har du en personlig coach som lotsar bland möjligheter och fällor inom assistansen. Vi har också digitala verktyg och tjänster för att administrationen ska bli smidig för dig. Plus marknadens utförligaste månadsrapporter, som visar hur mycket pengar det finns att investera i assistansen och hur många assistanstimmar du använt – och har kvar!)

Vårt socialpolitiska engagemang, vikariepoolen där vi hittar ersättare till 97% av alla luckor och de sociala träffpunkterna får du på köpet. Vi gillar att träffas. Häng med på after work, femkamp, spelkvällar, julfester, pyssel och nätverk!

Känner du någon som vill snacka assistans, säg att de ska ställa sina frågor till Patrik Havlica hos oss. Kom förbi, maila honom på patrik.havlica@gil.se eller ring 0763-22 60 50.

Vill du ha flyers att sprida ring växeln 031-63 64 80 eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi en bunt.