Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Vi har släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Work på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.
Bild på sidor ur nya utbildningskatalogen

Katalogen är full av favoriter och obligatorier för både assistenter och arbetsledare. Nytt för höstterminen är föreläsningarna om Epilepsi,  Autism och den om God hälsa – mer energi. Favoriterna Hålla Utvecklingssamtal och Stärkande ledarskap är  tillbaka på schemat för hösten. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar information om höstens alla utbildningar här.

Höstens After Work-kvällar

Ingen höst utan After Works och gemenskapande på GIL. Alltid på en onsdag. Vi startar upp säsongen redan i augusti med en AW med rubriken GIL goes Bananas som vibrerar av 80-tal; känner du igen gruppen Bananrama, favoritdesserten Banana Split och fredagsmidaggens Flygande Jacob? Vi lovar en skön retrokväll med 80-talsquiz och 80-talsmusik i spelaren. I september blir det AW exklusivt för medlemmar med spännande mat från Jinx och en djupdykning i vårt socialpolitiska tänk, från start och fram till idag. Varför sysslar vi med öl och CP-fria zoner och sånt på GIL? (18/9), i oktober förvandlar vi CP-salen till teaterscen och får se Teater Kattma framföra sitt senaste stycke Fröken Julie i rullstol (16/10) , novemberkvällens After Work ägnas helt åt julen med julpyssel, julmys, julmat toppat med polkagrisbak (20/11).

Utbildningskatalog ht 2019

Relaterade poster

After Work : GIL goes bananas

Event

Välkommen den 21 augusti på sensommarens första After Work som vibrerar av 80-talet. Känner du igen gruppen Bananrama, favoritdesserten Banana Split och fredagsmiddagens Flygande Jacob? Vi lovar en god retrokväll med 80-talsquiz och musik i spelaren. Känn dig fri att forma dresscoden och frissan efter årtiondet!

Läs mer

Ta med en vän till GIL

Nyhet

Vi arrangerar mängder av aktiviteter på GIL; magiska aftnar, brädspelskvällar, pyssel, bowling, quiz och filmvisningar, ölprovning, pizzahäng och pingisturneringar. Nu öppnar vi för fler. Om du har en vän med assistans som har lust att komma med på någon av våra aktiviteter, så är ni båda välkomna! Ett bra sätt att lära känna oss och andra och ha lite kul, minst två flugor i en smäll! Gäller i mån av plats, glöm inte att anmäla!

Läs mer

Fullbokat! Femkamp på Liseberg 19 juni

Event

Årets gladaste femkamp inträffar den 19 juni förhoppningsvis med behaglig värme och säker sol. Var med i samma samma lag som GIL:s verksamhetsledare Anders eller någon annan du vill svettas med. Vill du bara leka eller lukta på blommorna och avnjuta en god middag i vänners lag duger det gott nog som skäl att komma. Middagen intar vi efter kampen på restaurang Stjärnornas Krog.

Läs mer

Jordgubbar & Sommardängor

Event

Onsdag den 26 juni bjuder vi alla i vårt glada GIL-kollektiv på sommarens sötaste jordgubbar, gräddigaste glass och svängigaste spellista – ni vet den med de där glada sommardängorna som smälter snö och gör sommar.

Läs mer

Stört Folk & Störd Stark

Nyhet

I maj släpper GIL en folköl och en lager med syfte att förbättra världen. Stört Folk är en uppföljare till den mycket populära och prisbelönta CP-ölen, som lanserades 2013.

Läs mer