Vårens afterworks & utbildningar!

Vi har släppt platserna till vårens alla utbildningar och afterworks på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.
Bild på utbildningskatalogen vt 2020

Katalogen är full av favoriter och obligatorier för både assistenter och arbetsledare. Nytt för vårterminen är föreläsningarna om Autism i två nivåer Autism I och Autism II, Favoriterna Hålla Utvecklingssamtal och Coachande ledarskap med Lasse ”brandmannen” Gustavson är  tillbaka på schemat i vår. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar information om vårens alla utbildningar här.

Vårens afterwork-kvällar

Ingen vår utan mysiga, skrattiga, smarta och pyssliga afterworks med gott gemenskapande på GIL. Alltid på en onsdag. Vi startar upp säsongen med kärleksquiz och fransk feelgoodfilm (22/1).  Februari  månads AW går i humorns tecken och bjuder på galen quiz och stand-up med en stigande stjärna (19/2), i mars blir det traditionsenligt påskpyssel med påskens goda och vårquiz (25/3),  i april höjer vi glaset och provar viner och klurar i druvans quiz (22/4). I maj poängpromenerar vi och picknickar i Slottsskogen (20/5) och i juni intar vi Liseberg i samlad trupp  för glatt femkampande och middag på restaurang (7/6).

Våra afterworks vänder sig till assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Anmäl dig på sidan för aktuellt event. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel massa assistenter också. 🤩

Utbildningskatalog vt 2020

Relaterade poster

Nästa Näst : Det där med semestrar …

Event

Onsdag 11 mars träffas vi i nätverket NÄST. Vi bjuder på en enklare middag och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången ger vi oss in i Arbetsledarhandboken med fokus på semestrar. Vår HR-specialist Malin Tidstrand hjälper oss att bena i ledigheter och andra frågor som kan dyka upp.

Läs mer

Semlor i Göteborg och Uddevalla

Nyhet

Vi sätter på kaffe och te och bunkrar upp med semlor i Göteborg 18/2 och Uddevalla 24/2! För visst kan en behöva både sött sällskap och fett umgänge när minusgraderna klättrar nedåt. Det blir semlor i Göteborg en vecka före fettisdagen och i Uddevalla en dag före. Något ska man väl ändå fuska lite med som assistansbolag. I Varberg saltar vi gemenskapen och flyttar fram den några veckor. Välkommen!

Läs mer

AW : Stand up och skrattig quiz

Nyhet

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer

AW : Stand up & skrattig quiz

Event

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer

Medlemskväll med polkagrisbak och julpyssel

Event

Säsongens sista medlemskväll med jultema inträffar redan den 20 november och är en kär tradition. I år toppar vi med polkagrisbak. Det sägs vara lätt som en plätt och vem vill inte ha egna polkagrisar att bjuda på när man tröttnat på salt julmat. Vi pysslar, klipper och klistrar, formar sockergrisar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost och dukar upp en massa julgott.

Läs mer