Vårens afterworks & utbildningar!

Vi har släppt platserna till vårens alla utbildningar och afterworks på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.
Bild på utbildningskatalogen vt 2020

Katalogen är full av favoriter och obligatorier för både assistenter och arbetsledare. Nytt för vårterminen är föreläsningarna om Autism i två nivåer Autism I och Autism II, Favoriterna Hålla Utvecklingssamtal och Coachande ledarskap med Lasse ”brandmannen” Gustavson är  tillbaka på schemat i vår. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar information om vårens alla utbildningar här.

Vårens afterwork-kvällar

Ingen vår utan mysiga, skrattiga, smarta och pyssliga afterworks med gott gemenskapande på GIL. Alltid på en onsdag. Vi startar upp säsongen med kärleksquiz och fransk feelgoodfilm (22/1).  Februari  månads AW går i humorns tecken och bjuder på galen quiz och stand-up med en stigande stjärna (19/2), i mars blir det traditionsenligt påskpyssel med påskens goda och vårquiz (25/3),  i april höjer vi glaset och provar viner och klurar i druvans quiz (22/4). I maj poängpromenerar vi och picknickar i Slottsskogen (20/5) och i juni intar vi Liseberg i samlad trupp  för glatt femkampande och middag på restaurang (7/6).

Våra afterworks vänder sig till assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Anmäl dig på sidan för aktuellt event. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel massa assistenter också. 🤩

Utbildningskatalog vt 2020

Relaterade poster

AW : Film, quiz & massa kärlek

Event

Onsdag den 22 januari släcker vi ner lamporna i CP-salen och rullar igång den franska feel-good-filmen "Kärlek på hjul". Innan vi startar filmen värmer vi upp med en kärleksquiz och pizza med passande dryck. Ta med en kompis, kollegerna eller någon som är nyfiken på oss i GIL. Vi utlovar garanterat god stämning.

Läs mer

Nästa Nästan : Hur håller vi isär rollerna?

Event

Onsdag 27 november träffas vi i nätverket NÄSTAN igen. Vi bjuder på något varmt och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången om hur svårt det kan vara att hålla isär de olika roller vi som är anhöriga och ställföreträdande arbetsledare kan hamna i - som till exempel att vara både assistent, arbetsledare, god man och förälder. Lena Wik hjälper oss att bena i denna delikata fråga.

Läs mer

Medlemskväll med polkagrisbak och julpyssel

Event

Säsongens sista medlemskväll med jultema inträffar redan den 20 november och är en kär tradition. I år toppar vi med polkagrisbak. Det sägs vara lätt som en plätt och vem vill inte ha egna polkagrisar att bjuda på när man tröttnat på salt julmat. Vi pysslar, klipper och klistrar, formar sockergrisar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost och dukar upp en massa julgott.

Läs mer

Årets julbord med GIL

Nyhet

Knappt har löven gulnat förrän vi tar grepp om julen och bjuder in till tre julbord i tre städer - Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du slå dig ner, men kan bara välja ett! I Uddevalla dukar vi upp tidigt på samma plats som förra året, medan de andra inväntar stämningsfullt mörker.

Läs mer

Afterwork : teater och medelhavsbuffé

Event

Onsdag 16 oktober bjuder vi in till en teaterkväll som gör en egen kombo av klassikerna Fröken Julie och Romeo och Julia; Fröken Julia i rullstol – en teatermanifestation för delaktighet, vidgat deltagande och kärleken som övervinner allt. CP-salen blir teaterscen, ätandet en teatersupé och vi en förundrad publik.

Läs mer