Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Vi har släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Work på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.
Bild på sidor ur nya utbildningskatalogen

Katalogen är full av favoriter och obligatorier för både assistenter och arbetsledare. Nytt för höstterminen är föreläsningarna om Epilepsi,  Autism och den om God hälsa – mer energi. Favoriterna Hålla Utvecklingssamtal och Stärkande ledarskap är  tillbaka på schemat för hösten. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar information om höstens alla utbildningar här.

Höstens After Work-kvällar

Ingen höst utan After Works och gemenskapande på GIL. Alltid på en onsdag. Vi startar upp säsongen redan i augusti med en AW med rubriken GIL goes Bananas som vibrerar av 80-tal; känner du igen gruppen Bananrama, favoritdesserten Banana Split och fredagsmidaggens Flygande Jacob? Vi lovar en skön retrokväll med 80-talsquiz och 80-talsmusik i spelaren. I september blir det AW exklusivt för medlemmar med spännande mat från Jinx och en djupdykning i vårt socialpolitiska tänk, från start och fram till idag. Varför sysslar vi med öl och CP-fria zoner och sånt på GIL? (18/9), i oktober förvandlar vi CP-salen till teaterscen och får se Teater Kattma framföra sitt senaste stycke Fröken Julie i rullstol (16/10) , novemberkvällens After Work ägnas helt åt julen med julpyssel, julmys, julmat toppat med polkagrisbak (20/11).

Utbildningskatalog ht 2019

Relaterade poster

Afterwork : teater och medelhavsbuffé

Event

Onsdag 16 oktober bjuder vi in till en teaterkväll som gör en egen kombo av klassikerna Fröken Julie och Romeo och Julia; Fröken Julia i rullstol – en teatermanifestation för delaktighet, vidgat deltagande och kärleken som övervinner allt. CP-salen blir teaterscen, ätandet en teatersupé och vi en förundrad publik.

Läs mer

Årets julbord med GIL

Nyhet

Knappt har löven gulnat förrän vi tar grepp om julen och bjuder in till tre julbord i tre städer - Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du slå dig ner, men kan bara välja ett! I Uddevalla dukar vi upp tidigt på samma plats som förra året, medan de andra inväntar stämningsfullt mörker.

Läs mer

Nästa NÄSTAN onsdag 23 oktober

Event

Onsdag 23 oktober träffas vi i nätverket NÄSTAN igen. Vi bjuder på varm mat och samlar oss runt frågor som behöver tid och kärlek.

Läs mer

Bowling & burgare på Bruket

Event

Onsdag den 9 oktober är det dags för våra assistansberättigade / arbetsledare i Halland att utmana varandra i årets upplaga av höstbowlingen på Bruket i Varberg. Slå en strike mot Anders Westgerd eller Anna Gustavsson eller bara kom för det gôttiga hängets och varma gemenskapandets skull.

Läs mer

Höstbowling i Uddevalla

Event

Torsdag den 24 oktober är det dags för våra assistansberättigade / arbetsledare uppåt Uddevallatrakten att utmana varandra i årets upplaga av höstbowlingen på O'Learys i Uddevalla. Är du inte på humör för att rulla klot men väl för att träffa vännerna i GIL så är du precis lika välkommen. Om inte annat för att äta en god middag tillsammans.

Läs mer