Hittar du inte GIL:s nyhetsbrev?

Ni som har eposten hos Gmail eller Outlook hittar inte alltid nyhetsbreven som vi skickar ut varje månad (ofta den andra veckan i månaden). Skälet till det är att Gmail och Outlook i all välmening kan gömma vårt fina nyhetsbrev i brevlådan "Kampanjer" istället för att lägga dem i "Primär"- där all personlig post hamnar. Outlook gömmer gärna våra nyhetsbrev i brevlådan ”Övrig”.
Guide hitta nyhetsbreven

Så här är det. Gmail och Outlook är ganska måna om sina användare och vill inte fylla din digitala brevlåda med reklam och annat som de tror att du inte vill ha. Men ibland filtrerar de väl hårt, vilket kan leda till att våra glada informativa månadsbrev kan åka direkt i skräp- eller kampanjlådan.

GMAIL

  1. Titta i brevlådan ”Kampanjer”
  2. Öppna det mail du skulle vilja hitta i din primära brevlåda i fortsättningen.
  3. Klicka på de de tre prickarna uppe i högra hörnet och välj ”Markera som viktigt” eller ”Stjärnmärk”. Klart.

OUTLOOK

  1. Dra i den vita ovala knappen som ligger över ”Prioriterad” så att den istället lägger sig över ”Övrigt”.
  2. Öppna aktuellt mail. Klicka på de de tre prickarna uppe i högra hörnet och välj ”Flytta till Prioriterad inkorg”.
  3. Välj ”Flytta konversationer” för att få våra nyhetsbrev i din prioriterade brevlåda framöver.

Håll utkik under  andra veckan varje månad. Hittar du ändå inte våra nyhetsbrev i din digitala brevlåda så kan du ju alltid läsa de arkiverade versionerna på Min sida och i Arbetsledareller Assistenthandboken. Hittar du inte GIL:s nyhetsbrev i alla fall, eller har ett annat epostkonto som gömmer dem, skriv till mika@gil.se så hjälper hon dig, och uppdaterar informationen här så att alla får hjälp att hitta.