Vem är Emma?

Från slutet av november har ekonomiavdelningen förstärkts med Emma Olausson. Hon ska fungera lite som en coach för dig som ännu inte kommit igång med BankID och de nya digitala rutiner vi infört i knapptid runt tidrapportering under hösten. Hon kommer att sitta i "The Crip" alldeles intill foajén tills alla kommit över tröskeln och känner sig bekväma med sitt BankId och digital signering/attestering.

Emma pluggar personalvetarprogrammet på heltid och kommer att vara på kontoret under lite oregelbundna tider – så det är inte alltid hon svarar om du ringer. Hon nås också via mejl på emma@gil.se. Emma ringer just nu från Ingrids telefon med nummer 031-63 21 93, men kommer snart att ha ett eget nummer.

ps. Kolla om ni har någon i gruppen som är lite haj på digitala metoder och som tycker att det är kul att introducera sina kolleger i nymodigheter.  Samlas hela teamet och gå igenom de nya rutinerna så kanske ni skippar rutan ”Jag har inte BankID” när ni ska signera/attestera den här månaden!

Majoriteten är redan på banan med allt nytt!

Vi är så stolta och glada över hur snabbt ni tagit till er allt nytt och hur positivt och öppet ni möter förändringarna som sköljt över er under hösten.. Ni är lika fantastiska som grymma!

Lite siffror för oktober

Assistenter: 96,6% av alla våra drygt 1800 assistenter tidrapporterade i tid och 80% av er använde BankID för att klarmarkera.
Arbetsledare: 84% av alla våra arbetsledare använde BankID när ni attesterade vid månadsskiftet oktober/november.

Så, använd ditt BankID nästa gång du ska signera/attestera så får vi ännu bättre siffror för månadsskiftet november/december!

Bilden

Det räcker att 10 av GIL:s cirka 1800 assistenter är sena med signeringen av sin tidrapport för att GIL ska tvingas ligga ut med några miljoner kronor varje månad. Bara så att du vet att en individs glömska inte alltid är endast en droppe i havet… utan faktiskt räknas. Din också!  😉