Fribiljetter till Teater Kattmas senaste föreställning

Den 30 september är det premiär för Teater Kattmas föreställning: ”Huset vid vägens början”. Assistansberättigade, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till föreställningarna. Teater Kattma strävar efter att det en dag ska vara lika självklart med skådespelare med funktionsvariationer, som det är med skådespelare utan sådana.
En person sitter på ett café, en annan betraktar denna genom fönstret.

Huset vid vägens början

”Huset vid vägens början” är en nyskriven dramakomedi, en film- och teaterföreställning, som inte kommer att lämna någon i publiken oberörd, lovar teatern. Föreställningen utspelas i och kring ett hyreshus någonstans i Göteborg. Där bor en brokig skara människor med olika bakgrund, ursprung och funktionsvariationer. Där möts äldre och yngre, gamla drömmar och nya tankar. Allting ställs på sin spets – är ett samhälle för alla människor verkligen möjligt? Går det ens att ha ett hus som är för alla som bor där?

Var Hultbergssalen, Dalheimers Hus
När Premiär 30 september. Spelas tom 18 december 2017

Assistansberättigade, kontorsanställda, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till föreställningarna. Vid bokning över telefon 0706-33 67 04 nämner du bara att du är från GIL för att få din biljett gratis, vid bokning över nätet skriver du GIL efter ditt namn för att aktivera erbjudandet.

Boka och läs mer på www.teaterkattma.se.

GIL sponsrar Teater Kattmas verksamhet.

Mer om Teater Kattma

Relaterade poster

Ett av våra ledord är Nätverk

Nyhet

Att vara arbetsledare, ställis, förälder innebär inte att man ska klara av allt själv. I vårt kooperativ har vi ambitionen att stötta och stärka varandra, vi tänker att delade erfarenheter ger kraft och lust. GIL vill att personer med assistans ska ha självförtroende att leva sina liv som de själva vill. Genom Independent Living-ideologin vill vi bidra till att personer med funktionsnedsättning ska känna självrespekt och stolthet.

Läs mer

Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

Ställisnätverket Nästan 1 november

Event

Välkommen till tredje träffen med nätverket NÄSTAN. I det här nätverket, som består av anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, stärker vi varandra och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.

Läs mer

Välkommen på något av GIL:s tre julbord!

Nyhet

Snart är det jul igen och vi behåller vår trippelfavorit och bjuder in till tre julbord på lika många platser - i Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! I Uddevalla pysslar vi en stund innan vi samlar oss för att avnjuta julbordet. Dessutom gäller principen först till kvarn då vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig, välj det alternativ som du finner mest frestande!

Läs mer