Fribiljetter till Teater Kattmas senaste föreställning

Den 30 september är det premiär för Teater Kattmas föreställning: ”Huset vid vägens början”. Assistansberättigade, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till föreställningarna. Teater Kattma strävar efter att det en dag ska vara lika självklart med skådespelare med funktionsvariationer, som det är med skådespelare utan sådana.
En person sitter på ett café, en annan betraktar denna genom fönstret.

Huset vid vägens början

”Huset vid vägens början” är en nyskriven dramakomedi, en film- och teaterföreställning, som inte kommer att lämna någon i publiken oberörd, lovar teatern. Föreställningen utspelas i och kring ett hyreshus någonstans i Göteborg. Där bor en brokig skara människor med olika bakgrund, ursprung och funktionsvariationer. Där möts äldre och yngre, gamla drömmar och nya tankar. Allting ställs på sin spets – är ett samhälle för alla människor verkligen möjligt? Går det ens att ha ett hus som är för alla som bor där?

Var Hultbergssalen, Dalheimers Hus
När Premiär 30 september. Spelas tom 18 december 2017

Assistansberättigade, kontorsanställda, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till föreställningarna. Vid bokning över telefon 0706-33 67 04 nämner du bara att du är från GIL för att få din biljett gratis, vid bokning över nätet skriver du GIL efter ditt namn för att aktivera erbjudandet.

Boka och läs mer på www.teaterkattma.se.

GIL sponsrar Teater Kattmas verksamhet.

Mer om Teater Kattma

Relaterade poster

Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

Populära utbildningar i höst

Nyhet

Det finns fortfarande några platser kvar till höstens utbildningar i Budget & Lönesamtal för arbetsledare och ställisar, och workshopen Assistentutbildning II för erfarna assistenter. Utbildningar som en inte vill missa! Läs mer om varje utbildning under höstlöven.

Läs mer

Members only på höstens första AW den13 september

Event

Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll onsdag den 13 september med information om vad som är i görningen vad gäller ekonomi och digitala system. Vi bjuder också på en buffé, smakprov på GIL-stödet Lena Svensks fermenterade delikatesser och gött umgänge.

Läs mer

Ställisnätverket NÄSTAN 6 september

Event

Det handlar om pengar på nätverket NÄSTANS första träff i höst. I det här nätverket, som består av anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, stärker vi varandra och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.

Läs mer