Gratis teaterbiljetter

Vi vill bjuda in till teaterföreställningen HOMAI – ENKEL RESA som GIL varit med och sponsrat. Föreställningen har premiär lördagen den 26 september och spelas till och med den 23 november, den spelas i Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12, Göteborg. Biljetterna kostar dig ingenting om du hör till huset!
Syntolkning. Här syns hela ensemblen på fem personer framför en klocka på en tågstation.

Du som har assistans i GIL eller är anställd på GIL: Anmäl dig till teatern direkt på Teater Kattmas hemsida www.teaterkattma.se, skriv GIL jämte ditt namn för gratisbiljett. Där kan du också se hela spelschemat och hitta ett datum som passar dig. Du kan även ringa Teater Kattma på 070-633 67 04, berätta att du är GIL:are för gratisbiljett.

Teater Kattma skriver så här om föreställningen:
”Homai – enkel resa” utspelas på ett tåg. Några människor hamnar på en resa utöver det vanliga. Det är en enkel resa och destinationen är inte någon stad eller geografisk plats. En konduktör med magiska egenskaper ser till att resenärerna får möta både sig själva, sitt förflutna och allt det de behöver möta för att komma vidare på sin livsresa, med sin historia. Det blir en berättelse som handlar om vändpunkter, vägskäl och livsavgörande ögonblick.