GIL:s nya hemsida

Nu byter GIL:s hemsida utseende! Nu är sidan responsiv, vilket innebär att den anpassar sig utefter vilken skärm du tittar på. Det innebär till exempel att du som har för vana att använda mobiltelefonen när du surfar in på www.gil.se, kommer slippa att zooma och flytta dig runt i sidled på sidan. Nu är det också enklare att komma rätt då all navigering ska kunna göras med tummen. Du kan ringa till oss direkt från telefonen genom att klicka på våra telefonnummer. 
Person med laptop i knät.

Som vanligt kan du anmäla dig till våra utbildningar på webbplatsen, du kan också se våra lediga tjänster och logga in på Min sida för att tidrapportera. Uppdateringen av GIL:s webbplats är del ett av flera steg för att få ge dig bättre service på nätet. Min sida och våra program för tidrapportering med mera ligger på tur. Vi hoppas att Min sida ska vara klart 2016.

Du kan nu kommentera nyheter och blogginlägg. Ulrika är jättenyfiken på vad du tycker om hennes senaste blogg, berätta vilka tankar som väcks till liv hos dig! Kalendern är större och förhoppningsvis bättre och där finns en automatisk funktion för att lägga till event och utbildningar rakt in i din Outlook- eller gmailkalender. Men de flesta nyheterna på sidan finns på baksidan och kommer aldrig att märkas för dig.

Och så har vi adderat lite färg!

Har du synpunkter, frågor eller funderingar om den nya webbplatsen, så hör gärna av dig till Caroline på caroline@gil.se.