Skrattretande enkelt att byta till GIL

Har du funderat på att byta assistansbolag eller slogs du just av tanken kanske? Har du vänner, släktingar, kollegor, bekanta som skulle få det bättre med oss i GIL och som du tror skulle gynnas av ett byte. Då ska du så klart berätta för dem att det inte är så knivigt att byta eller komma ny till GIL. Faktum är att det är fasligt lätt och enkelt att byta till GIL som assistansanordnare. Vi sköter nämligen (nästan) allt.
Annons för infoträff om personlig assistans, skrattretande enkelt att byta, står det, bild föreställer skrattande tjej runt 20 år.

Förändring kan kännas motigt innan man kommit på banan, och visst verkar alla assistansbolag ha ungefär samma erbjudande och vara lika bra. Hur ska man välja? Ingen nämner sina dåliga sidor, men det vågar vi:

VI TROR INTE ATT DE SOM JOBBAR PÅ KONTORET VET BÄST HUR DU VILL HA DIN ASSISTANS.

Det är vi övertygade om att du gör!

DU KAN INTE FÖRHANDLA DIG TILL EN BÄTTRE ADMINISTRATIONSAVGIFT

Efter 30 år i branschen — vi tar fortfarande tjugo spänn för alla! Vi ser andra ta mer än det dubbla, eller hålla sina avgifter hemliga…

VI DELAR INTE UT VINST TILL VÅRA ÄGARE

GIL ägs av sina assistansberättigade och vinst för oss är ju riktigt bra assistans! Att det blir mer pengar kvar till assistansen gör att våra assistenter ofta har högra löner än andra.

VI HAR INGA DIGITALA UTBILDNINGAR SOM DU KAN GÖRA ENSAM VID DATORN

Vi träffas och håller utbildningar med livs levande föreläsare —för assistansberättigade, arbetsledare och assistenter!

VI GÖR INTE ALLT ÅT DIG

Behåll kontrollen själv! Till din hjälp har du en personlig coach som lotsar bland möjligheter och fällor inom assistansen. Vi har digitala verktyg och tjänster för att ’måsten och borden’ ska gå smidigt för dig. Plus marknadens utförligaste månadsrapporter, som visar hur mycket pengar det finns att investera i assistansen och hur många assistanstimmar du använt – och har kvar! Kul va!

DESSUTOM…

Vårt socialpolitiska engagemang, kollektivavtalet (som vi följer!), vikariepoolen där vi hittar ersättare till 97 % av alla luckor och de sociala träffpunkterna får du på köpet. Häng med på after work, femkamp, spelkvällar, julfester, pyssel och nätverk! Vi har även träffar för våra personliga assistenter.

Ring eller skriv, vi har tid för dina frågor!

Hör av dig till Patrik Havlica på patrik.havlica@gil.se eller ring 0763-22 60 50. Han är närmast expert på att snacka assistans för nykomlingar.
Sen kan du ju alltid ringa till GIL:s verksamhetsledare Anders Westgerd. Hans dörr står alltid öppen. Inga höga hästar och kemtvättade kostymer här!

Relaterade poster

Nästa Näst : Det där med semestrar …

Event

Onsdag 11 mars träffas vi i nätverket NÄST. Vi bjuder på en enklare middag och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången ger vi oss in i Arbetsledarhandboken med fokus på semestrar. Vår HR-specialist Malin Tidstrand hjälper oss att bena i ledigheter och andra frågor som kan dyka upp.

Läs mer

Semlor i Göteborg och Uddevalla

Nyhet

Vi sätter på kaffe och te och bunkrar upp med semlor i Göteborg 18/2 och Uddevalla 24/2! För visst kan en behöva både sött sällskap och fett umgänge när minusgraderna klättrar nedåt. Det blir semlor i Göteborg en vecka före fettisdagen och i Uddevalla en dag före. Något ska man väl ändå fuska lite med som assistansbolag. I Varberg saltar vi gemenskapen och flyttar fram den några veckor. Välkommen!

Läs mer

AW : Stand up och skrattig quiz

Nyhet

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer

Vårens afterworks & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till vårens alla utbildningar och afterworks på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer

AW : Stand up & skrattig quiz

Event

Missa inte säsongens gladaste afterwork onsdag 19 februari med ståuppkomikern Hanna Johansson som lekfullt värmer upp frusna GIL:are så här i vintermörkret. CP-salen blir således åter en scen för uppsluppenhet, goda skratt och lite genignugg i lag när de rätta svaren i kvällens quiz ska listas ut.

Läs mer