Assistentbowling

Assistent, kom med och bowla i november. Vi bjuder på krubb, god dryck och varm gemenskap. Vi bowlar på Bruket i Varberg (6/11), på O'Learys i Uddevalla (7/11) och på Starbowling (FULLBOKAT!) i Göteborg. Eftersom platserna är begränsade gäller principen först till kvarn!
Bowlingklot och käglor

Vi tänker att alla växer och blir både glada och stolta i sin yrkesroll när vi träffas och lär känna varandra och gör något helt annat än vi brukar. Att det finns ett tävlingsmoment och att man kan slå en strike mot någon av oss på kontoret eller en kollega och flamsa lite är ju också gôtt . Precis som det faktum att både maten, drycken och ordet  är fritt. Det är ju också en bonus. Sen är det alltid skönt att få möjlighet att träffa kollegor och tjôta lite. Kan nästan inte bli bättre när november lagt sommaren långt bakom oss.

Varberg : Bowling på Bruket

När Onsdag 6 november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Bruket, Birger Svenssons väg 16E i Varberg
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Välj från menyn här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret eller direkt till anna.gustavsson@gil.se
Begränsat antal platser 25 personer

Uddevalla : Bowling på O’Learys

När Torsdag 7  november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Olearys, Kungsgatan 6 i Uddevalla
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Menyn hittar du här.
Anmälan Krävs! Anmäl dig via anmälningsformuläret här eller direkt till helen.o@gil.se
Begränsat antal platser 25 personer

Fullsatt! Göteborg : Bowling på Starbowling

När Torsdag 14 november. Samling kl 17:45 vid bowlingen
Var Starbowling, Odinsgatan 8 i Göteborg
Äta Vi bjuder på mat, dryck och bowlande. Välj från menyn här.
Anmälan är stängd och eventet fullsatt.
Begränsat antal platser 50 personer

Observera att platserna är begränsade och att de går efter principen först till kvarn!
När din anmälan tagits emot så kommer du att få en kallelse med mer information. Maila respektive eventansvarig om du behöver ytligare information.

Relaterade poster

Medlemskväll med polkagrisbak och julpyssel

Event

Säsongens sista medlemskväll med jultema inträffar redan den 20 november och är en kär tradition. I år toppar vi med polkagrisbak. Det sägs vara lätt som en plätt och vem vill inte ha egna polkagrisar att bjuda på när man tröttnat på salt julmat. Vi pysslar, klipper och klistrar, formar sockergrisar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost och dukar upp en massa julgott.

Läs mer

Nästa Nästan : Hur håller vi isär rollerna?

Event

Onsdag 27 november träffas vi i nätverket NÄSTAN igen. Vi bjuder på något varmt och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången om hur svårt det kan vara att hålla isär de olika roller vi som är anhöriga och ställföreträdande arbetsledare kan hamna i - som till exempel att vara både assistent, arbetsledare, god man och förälder. Lena Wik hjälper oss att bena i denna delikata fråga.

Läs mer

Årets julbord med GIL

Nyhet

Knappt har löven gulnat förrän vi tar grepp om julen och bjuder in till tre julbord i tre städer - Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du slå dig ner, men kan bara välja ett! I Uddevalla dukar vi upp tidigt på samma plats som förra året, medan de andra inväntar stämningsfullt mörker.

Läs mer

Afterwork : teater och medelhavsbuffé

Event

Onsdag 16 oktober bjuder vi in till en teaterkväll som gör en egen kombo av klassikerna Fröken Julie och Romeo och Julia; Fröken Julia i rullstol – en teatermanifestation för delaktighet, vidgat deltagande och kärleken som övervinner allt. CP-salen blir teaterscen, ätandet en teatersupé och vi en förundrad publik.

Läs mer

Bowling & burgare på Bruket

Event

Onsdag den 9 oktober är det dags för våra assistansberättigade / arbetsledare i Halland att utmana varandra i årets upplaga av höstbowlingen på Bruket i Varberg. Slå en strike mot Anders Westgerd eller Anna Gustavsson eller bara kom för det gôttiga hängets och varma gemenskapandets skull.

Läs mer