Välkommen på något av GIL:s tre julbord!

Snart är det jul igen och vi behåller vår trippelfavorit och bjuder in till tre julbord på lika många platser - i Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! I Uddevalla pysslar vi en stund innan vi samlar oss för att avnjuta julbordet. Dessutom gäller principen först till kvarn då vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig, välj det alternativ som du finner mest frestande!
Bild på röda juläpplen med GIL:s logga inskuren i skalet

Göteborg

Hotel Waterfront (tidigare Novotel) bjuds du på stämningsfull lucia till det välmatade julbordet som dignar av såväl de välbekanta klassikerna som salta läckerheter från havet. Varm glögg och pepparkakor i lobbyn från 17:30. 18:00 slår vi oss ned vid borden och plockar för oss av godsakerna fram till klockan 20:30.

När Torsdag 7 december. Glögg i lobbyn från 17:30. Middag 18:00-20:30
Frågor till anders@gil.se, ring 031-63 21 94 eller fyll i anmälningsformuläret här senast torsdag den 23 november!

Varberg

På Varbergs Kurort  lockar vi med alla varma och kalla klassiker som hör julbordets till och lovar att det ska märkas att Kattegatt ligger alldeles utanför dörren. Som avslutning hittar du naturligtvis ett stort urval ljuvliga desserter. Glöggmingel till stilla julmusik i den stämningsfulla foajén från strax innan middagen, som serveras mellan 18:00 och 21:00.

När Onsdag 6 december. Glögg i lobbyn från 18:00. Middag 18:30-21:00
Anmälan till anna.g@gil.se, på telefon 0340-69 06 86 eller fyll i anmälningsformuläret här senast torsdag den 23 november!

Uddevalla

I år ses vi redan på eftermiddagen och julpysslar tillsammans innan vi äter på fina Benders, Kärranäs restaurang med vid vy över fjorden. Där serveras i vanlig ordning ett storslaget julbord med alla klassiker och ett rikt utbud av både sill, småvarmt, kallskuret, ett spännande såser och söta gotter. Pyssel från 14:00, julbord mellan 15:00 och 17:00.

När Söndag 3 december. Julpyssel från 14:00. Julbord 15:00-17:00
Anmälan helen.olsson@gil.se, ring 0707-140 123 eller fyll i anmälningsformuläret här senast torsdag den 23 november!

Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet du vill att vi ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

PS. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

Relaterade poster

Ställisnätverket Nästan 1 november

Event

Välkommen till tredje träffen med nätverket NÄSTAN. I det här nätverket, som består av anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, stärker vi varandra och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.

Läs mer

Ett av våra ledord är Nätverk

Nyhet

Att vara arbetsledare, ställis, förälder innebär inte att man ska klara av allt själv. I vårt kooperativ har vi ambitionen att stötta och stärka varandra, vi tänker att delade erfarenheter ger kraft och lust. GIL vill att personer med assistans ska ha självförtroende att leva sina liv som de själva vill. Genom Independent Living-ideologin vill vi bidra till att personer med funktionsnedsättning ska känna självrespekt och stolthet.

Läs mer

Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

Fribiljetter till Teater Kattmas senaste föreställning

Nyhet

Den 30 september är det premiär för Teater Kattmas föreställning: ”Huset vid vägens början”. Assistansberättigade, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till föreställningarna. Teater Kattma strävar efter att det en dag ska vara lika självklart med skådespelare med funktionsvariationer, som det är med skådespelare utan sådana.

Läs mer

Populära utbildningar i höst

Nyhet

Det finns fortfarande några platser kvar till höstens utbildningar i Budget & Lönesamtal för arbetsledare och ställisar, och workshopen Assistentutbildning II för erfarna assistenter. Utbildningar som en inte vill missa! Läs mer om varje utbildning under höstlöven.

Läs mer