Årets julbord med GIL

Knappt har löven gulnat förrän vi tar grepp om julen och bjuder in till tre julbord i tre städer - Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du slå dig ner, men kan bara välja ett! I Uddevalla dukar vi upp tidigt på samma plats som förra året, medan de andra inväntar stämningsfullt mörker.
Bild på en lykta med ett brinnande ljus.

Göteborg

Gothia Towers, restaurang Seasons bubblar det av liv och rörelse i en mysig atmosfär.Där bjuds du på stämningsfull lucia till ett klassiskt svenskt julbord.

När Tisdag 3 december. Glögg kl 17:00 Middag 18:00-21:00 (cirka)
Anmälan till anders@gil.se, på telefon 031-63 21 94 eller via  formuläret här senast fredag 15 november.

Varberg

Joels Brygga i Träslövsläge är  julbordet färgat av havets alla skatter kompletterat med ett rikt grönt bord och det bästa av de vanliga klassiska varma och kalla rätterna.

När Onsdag 11 december,  kl 18:00-21:00
Anmälan till anna.g@gil.se, på telefon 0340-69 06 86 eller via formuläret här senast torsdag 28 november.

Uddevalla

På fina Kärranäs restaurang på Benders med vid vy över fjorden dukas julbordet upp tidigt. Där serveras i vanlig ordning ett storslaget julbord med alla klassiker och ett rikt utbud av både sill, småvarmt, kallskuret, ett spännande såser och söta gotter.

När Fredag 13 december, kl 12:00-14:00.
Anmälan helen.olsson@gil.se, på telefon 0707-140 123 eller via formuläret här senast 29 november.

Allmänt om alla julbord

Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet som köket ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

PS. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

Som vanligt gäller principen först till kvarn eftersom vi har ett begränsat antal platser.

Relaterade poster

Afterwork : teater och medelhavsbuffé

Event

Onsdag 16 oktober bjuder vi in till en teaterkväll som gör en egen kombo av klassikerna Fröken Julie och Romeo och Julia; Fröken Julia i rullstol – en teatermanifestation för delaktighet, vidgat deltagande och kärleken som övervinner allt. CP-salen blir teaterscen, ätandet en teatersupé och vi en förundrad publik.

Läs mer

Nästa NÄSTAN onsdag 23 oktober

Event

Onsdag 23 oktober träffas vi i nätverket NÄSTAN igen. Vi bjuder på varm mat och samlar oss runt frågor som behöver tid och kärlek.

Läs mer

Bowling & burgare på Bruket

Event

Onsdag den 9 oktober är det dags för våra assistansberättigade / arbetsledare i Halland att utmana varandra i årets upplaga av höstbowlingen på Bruket i Varberg. Slå en strike mot Anders Westgerd eller Anna Gustavsson eller bara kom för det gôttiga hängets och varma gemenskapandets skull.

Läs mer

After Work : Members only & mat från Jinx

Event

Den 18 september äter vi spännande mat och grottar in oss i GIL:s socialpolitiska tänk, från starten och fram till idag. Varför sysslar vi med öl och CP-fria zoner och sånt på GIL? Ja det kan man undra, om just detta och våra ögonbrynshöjande kampanjer kommer vi att berätta mer om den här kvällen. Faktum är att CP-ölen, som lanserade 2013, är en av våra mest folkkära kampanjer. Ölens budskap att alla som vill gå ut och ta en öl i goda vänners lag ska kunna göra det, håller vi fast vid. Vi har en bit kvar innan det är en självklarhet, därför är ölen precis lika aktuell idag.

Läs mer

Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Nyhet

Vi har släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Work på hemsidan. Varmt välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton. Vill du hellre bläddra i en tryckt version av utbildningskatalogen så kom förbi på kontoret eller skriv till kontor@gil.se så skickar vi ett ex.

Läs mer