Årets fyra julbord med GIL

Snart är det jul igen och vi bjuder in till fyra julbord på lika många platser - i Göteborg, Varberg, Uddevalla och Karlskoga. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! I Uddevalla dukar vi upp tidigt på samma plats som förra året, medan de andra inväntar stämningsfullt mörker.
Två personer som äter middag

Göteborg (Fullbokat!)

Råda Rum i Mölnlycke bjuds du på stämningsfull lucia till det gemytliga julbordet som lockar med hemlagat, Fredriks sillinläggningar och Bassems hemlig recept på Jansson. Maten utlovas serveras med kärlek.

När Torsdag 6 december. Middag 18:00-21:o0 (cirka)
Frågor till anders@gil.se, på telefon 031-63 21 94 eller fyll i formuläret här

Varberg

På Västerports Kök  lockar man med halländska delikatesser, spännande sill, nya överraskningar signerat kökschefen och krögaren Joakim Majkvist. Efter det salta får man förse sig från det vällustiga dessertbordet.

När Tisdag 11 december,  kl 18:30-21:00
Anmälan till anna.g@gil.se, på telefon 0340-69 06 86 eller fyll i formuläret här

Uddevalla

På fina Kärranäs restaurang på Benders med vid vy över fjorden dukas julbordet upp tidigt. Där serveras i vanlig ordning ett storslaget julbord med alla klassiker och ett rikt utbud av både sill, småvarmt, kallskuret, ett spännande såser och söta gotter.

När Fredag 14 december, kl 12:00-14:00.
Anmälan helen.olsson@gil.se, på telefon 0707-140 123 eller fyll i formuläret här.

Karlstad

För julbordet i Karlstad för våra värmlänningar kontakta helen.olsson@gil.se eller ring henne på 0707-140 123 om du vill delta.

Allmänt om alla våra julbord

Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet du vill att vi ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

PS. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

Som vanligt gälle principen först till kvarn eftersom vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig? Välj det alternativ som du finner mest frestande!