Inspirera och motivera nya GIL:are

Är du arbetsledare och skulle tycka att det vore kul att dela med dig av dina erfarenheter; inspirera och motivera nya arbetsledare och assistenter i GIL? Då har du chansen att göra det under en eftermiddag på vår arbetsledarutbildning och/eller introduktionsutbildning för nya assistenter.
Bild på en person framför ett skyltfönster

På introduktionen för nya assistenter

Vi tänker att du ska finnas tillgänglig under den del av dagen där kursdeltagarna på assistansintron gör ett grupparbete och workshoppar. Du kommer att finnas med och svara på frågor och liksom verkliggöra vad livet med assistans handlar om både lite allmänt och specifikt som i ditt fall.

På arbetsledarutbildningen

Här tänker vi att du finns med för att vara en resursbank och bemöta frågor som handlar om hur man kan lösa saker och tänka i praktiken. Det kan vara lättare att ställa frågor till en som redan gjort den resan man själv är på väg att slå in på. Det är här du kommer in och blir viktig!

Låter det inspirerande?

Vill du vara med och delta under en av våra två arbetsledarutbildningar i höst? Sådär en 3 timmar tror vi är fullt tillräckligt för en erfaren arbetsledare att sporra en alldeles ny arbetsledare, eller en assistent som är helt ny i sitt skrå.

Om det här låter som något för dig kontakta Elma på utbildning@gil.se eller ring 031-63 64 80.