GIL:are använd oss och våra lokaler, de är dina också!

Kontoret på Mölndalsvägen 30B är är rymligt och vi har en del kreativa utrymmen att erbjuda för den som behöver plats för samverkan och samtal. Det finns fem (5!) olika rum att boka för personalmöten, anställningsintervjuer, kalas, fest, utvecklingssamtal, teambuilding, planering, singstar, spelturneringar och gôtt häng. Alla rum har bildskärmar. Och i Självbestämmandet har Alexander graffat en av väggarna.
Detalj ur Alexanders piece i det mötesrummet "Självbestämmandet".

Livingroom

har 6 platser runt bordet, ännu fler i soffan. TV & PS4 med Singstar – ta med egna spel vetja om du vill arrangera en spelturnering en dag. Där finns också videoproj och filmduk, samt bra ljudutrustning. Bubbelgumslounchen precis utanför, där du kan lämna dina assistenter, har bekväm soffa, två datorplatser och öppet gästwifi.

Nätverket

ligger mittemellan köket och Anders. Rummet har 12 platser runt långbordet. Här finns den största bildskärmen.

Utmaningen

har 5-9 platser runt det blomformade bordet. Här sitter alla i rullstol. Även de som inte brukar dem till vardags. Varför inte låta dina assistenter testa din sits.

 

Bild på GIL:s sex mötesrum som kan bokas via receptionen
Bild på GIL:s sex mötesrum som kan bokas via receptionen

Självbestämmandet

har 10-12 platser, ligger mest avsides och utsmyckades i juni 2018 med Alexanders piece. CP-loungen finns strax  intill och alldeles utanför CP-salen, här står fruktskålen, kaffemaskinen och kranen med stilla eller bubblande vatten.

Alexanders piece relaterar till vår kampanj ”Sten is a bully” och en *sketchy kullerstensmani som otillgängliggör stans gator för skejtare, rullstolsburna och rullskridskoåkare. *Sketchy betyder typ dumt, tjorvigt, skumt.

CP-salen

Stora utbildningslokalen CP-salen där vi arrangerar event och utbildningar har plats för 30 personer runt det hästskoformade bordet. Bordet kan naturligtvis formeras om i mindre grupper. Videoproj & filmduk, bra ljudutrustning.

Rummen bokar du via receptionen på mejl kontor@gil.se eller telefon 031-63 64 80