Anna nytt GIL-stöd i Varberg

I början av juni slöt Anna Gustavsson upp på Helen Malmströms sida. Anna är redan ett känt ansikte för flera av oss eftersom hon funnits i kooperativet i flera år som ställföreträdare åt sin pojk som har sin assistans i GIL. Hon har även setts ta emot i receptionen på Varbergs Kurort när vi avnjutet julbord där. Så även om hon är ny i sin roll som GIL-stöd, är hon liksom gammal i gemet.
Anna Gustavsson, GIL-stöd i Varberg och Göteborg

Innan Anna landade hos oss har hon jobbat 36 år som personalkoordinator, receptionist och säljare på Kurorten i Varberg där hon bor.

Anna är en fena på service och bemötande och kan assistansekonomi på sina fem fingrar.

För att ha en överblick över ekonomin skötte familjen allt runt assistansen på egen hand genom en egen ekonomisk förening. Tills de fann GIL. Vilket de gjorde efter en gedigen sondering av marknaden och längtan efter nätverk. De fann att GIL var det enda assistansbolag som ger samma fulla insyn i assistansekonomin som de redan hade, och lite till. Vårt koncept med 20-kronan, de ekonomiska rapporterna, att en själv sätter löner, anställer assitenter, arbetsleder och dessutom får tillgång till GIL:s lokaler för anställningsintervjuer och personalmöten avgjorde saken och nu är hon GIL:are fullt ut!

På sin fritid är Anna engagerad i FUB Varbergs styrelse, där hon bland mycket annat anordnar  en MC-åkning med sidovagn, fika och grill varje år för medlemmarna i FUB. Men det allra största fritidsintresset är nog att vaska och gräva guld på inmutningen i Norra Finland. Och att gå med metalldetektorn som följer med på alla resor.

Anna kommer att jobba två dagar i veckan i Göteborg och tre i Varberg. På göteborgskontoret hittar du henne bakom första dörren om du svänger vänster alldeles när du kommer in. Du når henne på anna.g@gil.se eller på telefon 031-63 64 81 (Göteborg) // 0340-69 06 86 (Varberg).