Anmäl dig till vårens AW:s & utbildningar!

Vi har precis släppt platserna till vårens alla utbildningar och After Works på hemsidan och den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen skall ha landat på kontoret. Så, välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till midsommar.
Bild på utbildningskatalogen vt 2018

Katalogen är full av både favoriter och obligatorier för assistenter och arbetsledare i höstens utbildningsprogram Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar vårens alla utbildningar här.

 

Vårens After Work-kvällar

Vi fortsätter med våra välbesökta After Works i höst. Oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. Vi börjar med en spelkväll den 17 januari, den 21 februari är vikt exklusivt för GIL:s medlemmar – fullvärdiga och stödmedlemmar. Den 21 mars blir det påskpyssel och den 18 april spetsar vi smaklökarna när vi provar vin, den 16 maj ses vi i Slottsskogen och går på tipspromenad för att som vanligt avsluta säsongen starkt med en femkamp på Liseberg den 20 juni.

Relaterade poster

After Work : Påskpyssel & påskmat den 21 mars

Event

Välkommen på en vårlig After Work med påskens alla förtecken. Vi äter påskmat och målar ägg och hoppas få se både påskkärringar och påskgubbar runt bordet. Och vem vet kanske gömmer påskharen några ägg på kontoret. Den som kommer får se!

Läs mer

Hallandsträff på Laxbutiken

Event

Onsdag den 30 maj bjuder vi in till den årliga träffen på Laxbutiken i Heberg! Du träffar Anna, Anders och delar av styrelsen under gemytliga former. Det blir en favorit i repris som börjar med 90 minuters information, innan vi klockan 17:00 serveras en trerätters middag.

Läs mer

After Work : Members only med uppvisning av servicehundar

Event

Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll onsdagen den 21 februari. Lär känna dina med-medlemmar och informera dig om ekonomi och vårt nya digitala system. Vi bjuder på något gott att äta och gôtt umgänge, dessutom har Linda, medlem i GIL:s styrelse, bjudit in både hundar och hundfolk för en uppvisning och information om servicehundar.

Läs mer

Ställisnätverket NÄSTAN januari

Event

Onsdag den 24 januari drar vi äntligen igång nätverket NÄSTAN igen. I det här nätverket, som består av anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, stärker vi varandra och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in intressanta föreläsare, tipsa varandra, dela erfarenheter med varandra och fika.

Läs mer