Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Vi har precis släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Works på hemsidan och den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen har landat på kontoret, så välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton.
Bild på omslaget till höstens utbildningskatalog

Nya inslag i höstens utbildningsprogram är Eleonor Schutts föreläsning om ”Bra mat för alla” och Monica Bennet von Wachenfelts efterfrågade utbildningar i två steg om att arbeta med personer med autism. Populära och inspirerande brandmannen Lasse Gustavson bjuder in till ett föreläsningstillfälle i vinter och den vanligtvis fullbokade utbildningen i stärkande ledarskap från i våras ges vid ett ttillfälle i november. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar höstens alla utbildningar här.

Tryckfelsnisse har blandat ihop siffrorna

i den tryckta versionen av utbildningskatalogen.

  • Bra mat för alla kostar inte 1 000 kronor utan 500 kronor

I den nedladdningsbara utbildningskatalogen har vi rättat siffrorna så där stämmer det.

Höstens After Work-kvällar

Vi fortsätter med våra välbesökta After Works i höst. Oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. Vi börjar med ett undantag, den 13 september som är en kväll exklusivt för GIL:s medlemmar – fullvärdiga och stödmedlemmar. Den 18 oktober blir det filmkväll och den 29 november avslutar vi säsongen med ett julpyssel med delikatesser från julbordet och sen börja 2018 med en vinprovarkväll den 17 januari.

Relaterade poster

Medlemskväll med fakta och finsmak

Event

Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll med information om vad som är i görningen vad gäller ekonomi och digitala system. Vi bjuder också på en buffé, smakprov på GIL-stödet Lena Svensks fermenterade delikatesser och gött umgänge.

Läs mer

Sommarbowlingen i Uddevalla är fullbokad!

Event

FULLBOKAT! Helén har bokat O´Learys för ett somrigt häng i skuggan tillsammans med andra GIL:are i mitten av juli. Vill du inte bowla men mötas för lite sommartjôt med likar är du lika välkommen. Om inte annat för att äta en god middag tillsammans, för det blir det efter kamperandet med käglorna.

Läs mer

Arbeta med autism

Utbildning

"Att arbeta med autism" en grundläggande föreläsning om autism och lågaffektivt bemötande med Monica Bennet von Wachenfelt som riktar sig till arbetsledare i grupper där den assistansberättigade har autism samt hens assistenter och anhöriga. Under dagen kommer vi bland annat prata om hur det är att leva, arbeta och samverka med en person som har autism.

Läs mer

Jordgubbar & Sommardängor

Event

Välkommen på en sommarfavorit i repris! Kom förbi oss om du är i stan under midsommarveckan, onsdag den 21 juni dukar vi upp med jordgubbar, glass och sköna sommardängor – allt från Taube, Monica Zetterlund och Rolling Stones, till Gyllene tider, Thomas Ledin och Orup.

Läs mer

Ställisnätverket Nästan : 31 maj

Event

Välkommen till vårens sista träff med nätverket NÄSTAN för anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare. Temat för den här kvällen är att dela med sig, vi delger varandra våra bästa tips för att få till en bra assistans!

Läs mer