Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Vi har precis släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Works på hemsidan och den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen har landat på kontoret, så välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton.
Bild på omslaget till höstens utbildningskatalog

Nya inslag i höstens utbildningsprogram är Eleonor Schutts föreläsning om ”Bra mat för alla” och Monica Bennet von Wachenfelts efterfrågade utbildningar i två steg om att arbeta med personer med autism. Populära och inspirerande brandmannen Lasse Gustavson bjuder in till ett föreläsningstillfälle i vinter och den vanligtvis fullbokade utbildningen i stärkande ledarskap från i våras ges vid ett ttillfälle i november. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar höstens alla utbildningar här.

Tryckfelsnisse har blandat ihop siffrorna

i den tryckta versionen av utbildningskatalogen.

  • Bra mat för alla kostar inte 1 000 kronor utan 500 kronor

I den nedladdningsbara utbildningskatalogen har vi rättat siffrorna så där stämmer det.

Höstens After Work-kvällar

Vi fortsätter med våra välbesökta After Works i höst. Oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. Vi börjar med ett undantag, den 13 september som är en kväll exklusivt för GIL:s medlemmar – fullvärdiga och stödmedlemmar. Den 18 oktober blir det filmkväll och den 29 november avslutar vi säsongen med ett julpyssel med delikatesser från julbordet och sen börja 2018 med en vinprovarkväll den 17 januari.

Relaterade poster

Upprop : Assistans är frihet! Rädda LSS!

Nyhet

Söndagen den 3 december arrangeras liksom förra året en landsomfattande manifestation, med anledning av den negativa utvecklingen av den personliga assistansen. Vi samlas klockan 13.00 runt om över hela landet under parollen Assistans är frihet! Rädda LSS! Tyvärr är det så att det fortfarandeÄnnu i år är läget kritisk för den personliga assistansen.

Läs mer

Fribiljetter till Teater Kattmas senaste föreställning

Nyhet

Assistansberättigade, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till Teater Kattmas föreställning ”Huset vid vägens början”. Teater Kattma strävar efter att det en dag ska vara lika självklart med skådespelare med funktionsvariationer, som det är med skådespelare utan sådana.

Läs mer

Ett av våra ledord är Nätverk

Nyhet

Att vara arbetsledare, ställis, förälder innebär inte att man ska klara av allt själv. I vårt kooperativ har vi ambitionen att stötta och stärka varandra, vi tänker att delade erfarenheter ger kraft och lust. GIL vill att personer med assistans ska ha självförtroende att leva sina liv som de själva vill. Genom Independent Living-ideologin vill vi bidra till att personer med funktionsnedsättning ska känna självrespekt och stolthet.

Läs mer

Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

Ställisnätverket Nästan 1 november

Event

Välkommen till tredje träffen med nätverket NÄSTAN. I det här nätverket, som består av anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, stärker vi varandra och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.

Läs mer