Anmäl dig till höstens AW:s & utbildningar!

Vi har precis släppt platserna till höstens alla utbildningar och After Works på hemsidan och den tryckta versionen av nya utbildningskatalogen har landat på kontoret, så välkommen att botanisera i den digitala upplagan och bläddra i kalendern här på hemsidan. Vi har fyllt på ända fram till julafton.
Bild på omslaget till höstens utbildningskatalog

Nya inslag i höstens utbildningsprogram är Eleonor Schutts föreläsning om ”Bra mat för alla” och Monica Bennet von Wachenfelts efterfrågade utbildningar i två steg om att arbeta med personer med autism. Populära och inspirerande brandmannen Lasse Gustavson bjuder in till ett föreläsningstillfälle i vinter och den vanligtvis fullbokade utbildningen i stärkande ledarskap från i våras ges vid ett ttillfälle i november. Boka in dig redan nu för att försäkra dig om en plats. Du hittar höstens alla utbildningar här.

Tryckfelsnisse har blandat ihop siffrorna

i den tryckta versionen av utbildningskatalogen.

  • Bra mat för alla kostar inte 1 000 kronor utan 500 kronor

I den nedladdningsbara utbildningskatalogen har vi rättat siffrorna så där stämmer det.

Höstens After Work-kvällar

Vi fortsätter med våra välbesökta After Works i höst. Oftast den tredje onsdagen i månaden, men inte alltid. Vi börjar med ett undantag, den 13 september som är en kväll exklusivt för GIL:s medlemmar – fullvärdiga och stödmedlemmar. Den 18 oktober blir det filmkväll och den 29 november avslutar vi säsongen med ett julpyssel med delikatesser från julbordet och sen börja 2018 med en vinprovarkväll den 17 januari.

Relaterade poster

Höstbowling i Varberg

Event

Torsdag den 5 oktober är det dags för våra hallänningar att utmana varandra höstbowlingen på Bruket i Varberg och säga hej till Varbergskontorets nyaste Anna. Alla assistansberättigade i Hallandstrakten bjuds härmed in att slå en strike mot Anders Westgerd och Anna Gustavsson torsdag den 5 oktober.

Läs mer

Fribiljetter till Teater Kattmas senaste föreställning

Nyhet

Den 30 september är det premiär för Teater Kattmas föreställning: ”Huset vid vägens början”. Assistansberättigade, arbetsledare och personliga assistenter i GIL har fri entré till föreställningarna. Teater Kattma strävar efter att det en dag ska vara lika självklart med skådespelare med funktionsvariationer, som det är med skådespelare utan sådana.

Läs mer

Populära utbildningar i höst

Nyhet

Det finns fortfarande några platser kvar till höstens utbildningar i Budget & Lönesamtal för arbetsledare och ställisar, och workshopen Assistentutbildning II för erfarna assistenter. Utbildningar som en inte vill missa! Läs mer om varje utbildning under höstlöven.

Läs mer

Members only på höstens första AW den13 september

Event

Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll onsdag den 13 september med information om vad som är i görningen vad gäller ekonomi och digitala system. Vi bjuder också på en buffé, smakprov på GIL-stödet Lena Svensks fermenterade delikatesser och gött umgänge.

Läs mer

Ställisnätverket NÄSTAN 6 september

Event

Det handlar om pengar på nätverket NÄSTANS första träff i höst. I det här nätverket, som består av anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, stärker vi varandra och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.

Läs mer