Trollkarlens hatt : After Work för medlemmar

Spara i din kalender
Onsdag den 20 februari diskuterar vi angelägenheter och låter oss föras bakom ljuset av trollkarlen Isidor Olsbjörk. Är du inte medlem i kooperativet GIL än så att du kan komma på våra medlemskvällar? Hör av dig till Anders! Vi brukar äta gott, prata om viktiga saker, se in i framtiden och roa oss kungligt.
Bild på en person som blåser upp gul rök i handerna

Så här brukar kvällens magiker presenteras: Isidor är en ung Göteborgsmagiker som hämtar stor del av sin inspiration utanför trolleriets gränser. På scen är han både trevlig och sympatisk och gör som han själv vill. Hans stil är teatralisk och komisk. Skratt och aha-upplevelser är självklara byggstenar i Isidors akt. Så här kan det se ut, håll i dig …

Förutom att Isidor har uppträtt på scener över hela Sverige så har han tävlat i magi vid flera tillfällen, både nationellt och internationellt. Han har ett par guldpokaler från Svenska Mästerskapen i trolleri i bagaget samt en från Nordiska Mästerskapen. I Göteborgspostens framtidsspaning 2017 utsågs han till en av de kommande stjärnskotten 2018. Han har även gjort succé i magishowen Mystique och på Wallmans salonger i Stockholm där han är aktuell just nu.

Vi är glada att Isidor gör ett gästspel hos oss och hälsar alla medlemmar varminnerligt välkomma på vårens första medlemskväll! Lär känna dina med-medlemmar, prova en Retard Beer och låt dig förföras av kvällens gästs alla trollkonster. Vi bjuder på något gott att äta.

Är du ännu inte medlem i kooperativet GIL:s förening men planerar att bli det; funderar du på medlemskapets fördelar och möjligheter kontakta Anders så berättar han mer. Här kan du läsa mer om att vara medlem i GIL.

När Onsdag 20 februari 17:00 – 19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxen assistansberättigad som är eller avser att bli medlem i GIL
Anmälan Senast onsdag 13 februari till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Har du någon form av allergi, önskar vegetarisk mat eller har andra matpreferenser skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

Information

 • Datum
  2019-02-20
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-02-13
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige