Utbildningsdag för nya och gamla arbetsledare i Uddevalla 19 juni

Spara i din kalender
Det rör på sig i Uddevalla och många nya assistansberättigade strömmar in i GIL, det tycker vi är kul! För att vi – våra två Helenor, Anders och Kicki – ska få möjlighet att träffa alla nya, de ska få chans att träffa varandra och våra gamla inbitna GIL-rävar i Uddevallatrakten ska få fylla på kunskaperna, så gör vi en heldag med guldkornen ur vår vanligtvis 3 dagar långa arbetsledarutbildning!
Härlig tjej ler stort i grön omgivning

Arbetsledarutbildningen är en obligatorisk introduktionsutbildning för alla assistansberättigade arbetsledare och ställföreträdande arbetsledare i GIL. Den brukar ges under tre dagar, den här gången plockar vi ut guldkornen och tar det på en dag.

Utbildningen ger dig viktig kunskap och introducerar de verktyg du behöver för att kunna genomföra åtagandet som arbetsledare på ett bra sätt. Vi tar bland annat upp Independent Living-ideologin, arbetsmiljö, arbetsrätt, assistansekonomi och arbetsledarskap.

När Måndag den 19 juni kl 09-17.
Var Kärranäs Restaurang och konferens i hörsalen
Anmäl dig Bra idé, så att lunchen vi bjuder på räcker till alla.
Hålltider Kaffe med smörgås 9:00, Lunch 11:30, Eftermiddagsfika 15:00.

Hör av dig till Helen på uddevalla@gil.se eller 0707-140 123 och meddela henne om du har några matallergier eller speciella matpreferenser som vi ska tänka på.

Information

 • Datum
  2017-06-19
 • Tid
  09:00 - 17:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2017-06-12
 • Plats
  Kärrastrandvägen 119
  Uddevalla, 451 76 Sverige

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.

* Obligatoriska fält