Ställisnätverket Nästan : 5 April

Spara i din kalender
Välkommen till den fjärde träffen med nätverket NÄSTAN för anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare. Den här kvällen ställer vi frågan – vad gör en GIL-stödjare?

Vi kallar oss NÄSTAN – som i NÄtverk för STällföreträdande arbetsledare / Anhöriga. Tanken med nätverket är att vi ska stärkas och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter.

Vi tänker att bra arbetsledare ger bra assistenter, vilket  i sin tur leder till ett bra liv för våra anhöriga assistansberättigade. Viktigt att poängtera är att vi inte söker gemenskap genom att beklaga oss över omständigheter eller skapa någon form av gnällforum.

NÄSTAN ska vara vårt forum, därför kommer personal från kontoret bara att närvara när vi har bjudit in dem.

Program

Vet du vad du kan förvänta dig av ditt GIL-stöd, vilka kompetenser de sitter inne med och vad de gör hela dagarna? Det får du reda på om du kommer den här kvällen.

När onsdag den 5 april kl 17.30-20.00
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B i Göteborg

Vi har planerat in sex träffar under våren

Notera gärna datumen 3/5 och 31/5 redan nu. Alltid en onsdag  kl 17:30-20:00!

Om du vill delta förbinder du dig inte att komma varje gång, du kommer när du har tid och lust. Vi håller till på GIL:s kontor och bjuder självklart på fika varje träff.

Helst skulle vi vilja ringa runt och bjuda in alla anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, men sekretessen gör det omöjligt, därför använder vi GIL:s informationskanaler.

Har du frågor eller funderingar? Ring mig (Lena Svensk) på 031-63 64 87 eller skicka ett mejl till henne.

Varmt välkomna!
Lena, Eva och Helene

Information

 • Datum
  2017-04-05
 • Tid
  17:30 - 20:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Kostnad
  Gratis
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige