Ställisnätverket Nästan 3 maj

Spara i din kalender
Välkommen till den femte träffen med nätverket NÄSTAN för anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare. Den här gången är temat ”Vad är IL för våra assistansberättigade?” Anders Westgerd är kvällens gäst och han pratar om vad IL är sådär i största allmänhet, för GIL, för honom själv med kopplingar till alla förändringar i vår närmaste omvärld.

Vi kallar oss NÄSTAN – som i NÄtverk för STällföreträdande arbetsledare / ANhöriga.

Vi tänker att bra arbetsledare ger bra assistenter, vilket  i sin tur leder till ett bra liv för våra anhöriga assistansberättigade. Viktigt att poängtera är att vi inte söker gemenskap genom att beklaga oss över omständigheter eller skapa någon form av gnällforum.

Tanken med detta nätverk är att vi skall bli stärkta och utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in föreläsare, tipsa varandra och dela erfarenheter med varandra med mera.  NÄSTAN ska vara vårt forum, därför kommer personal från kontoret bara att närvara när vi har bjudit in dem.

Program

Temat för denna kväll är ”Vad är IL för våra assistansberättigade?” Anders Westgerd är kvällens gäst och han pratar om vad IL är sådär i största allmänhet.

När onsdag den 3 maj kl 17.30-20.00
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B i Göteborg

Alltid en onsdag  kl 17:30-20:00!

Om du vill delta förbinder du dig inte att komma varje gång, du kommer vid de tillfällen du har tid och lust. Vi håller till på GILs kontor och bjuder självklart på en fika varje träff..

Helst skulle vi vilja ringa runt och bjuda in alla anhöriga som är ställföreträdande arbetsledare, men sekretessen gör det omöjligt, därför använder GIL:s informationskanaler.

Har du frågor eller funderingar? Ring mig (Lena Svensk) på 031-63 64 87 eller skicka ett mejl till henne.

Varmt välkomna!
Lena, Eva och Helene

Information

 • Datum
  2017-05-03
 • Tid
  17:30 - 20:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2017-05-01
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

* Obligatoriska fält