Vi träffade KFO

Spara i din kalender
Det kan gälla dig! Den 26 september fick vi besök av representanter från KFO till GIL:s kontor. De gav en beskrivning av läget, siade om framtiden och svarade på våra frågor. Tillsammans fick vi en hel del svar om dagsläget för den personliga assistansen, på en högre nivå.

GIL och KFO bjuder in alla arbetsledare i GIL till ett möte tisdagen den 26 september klockan 13.00-15.00. Det blir fika, information och möjlighet att ställa frågor. I en tid av stora förändringar är det lätt att känna oro och förhoppningsvis kan detta möte inbringa lite klarhet hos den som deltar. Anmäl dig senast den 22 september till Anders på anders@gil.se eller ring 031-63 21 94.

KFO pratar exempelvis om hur går det med förhandlingen runt kollektivavtalet, hur påverkar nya avtal oss, vilka är de närmast förestående förändringarna från Försäkringskassan, hur har det gått och blivit sedan efterskottsbetalning samt hårdare bedömningar blivit verklighet och vilka frågor jobbar KFO med just nu? Kom du också och påverka innehållet på detta möte!

KFO – vilka är det?

KFO är Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation. KFO är arbetsgivarorganisationen för företag och organisationer inom kooperation, idéburen välfärd och civilsamhälle. KFOs medlemmar är både små och stora verksamheter inom många olika branscher, till exempel personlig assistans, handel, förskola, skola och tjänsteföretag. KFO förhandlar fram kollektivavtal för ett trettiotal olika verksamhetsområden, bland annat med Kommunal.

Information

 • Datum
  2017-09-26
 • Tid
  13:00 - 15:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Kostnad
  Gratis
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige