After Work : Påskpyssel & påskmat 17 april

Spara i din kalender
Välkommen på en vårlig After Work med påskens alla förtecken. Vi äter påskmat och målar ägg och hoppas få se både påskkärringar och påskgubbar runt bordet. Och vem vet kanske gömmer påskharen några ägg på kontoret. Den som kommer får se!
Bild på några filurer och en hare i ett äggskal

Träffa andra GIL:are och delar av styrelsen i ett gôtt tjôt inramat av påskfjädrar, påskliljor och allsköns påskpynt.

Vi bjuder på en traditionell påskbuffé, snacks och dryck.

När Onsdag 17 april kl 17-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL, med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går alltid i första hand till våra assistansberättigade men det ryms en hel del assistenter också. 🤩
Anmälan Senast fredag 12 april till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vi bjuder på något att äta, snacks och andra valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten.

På våra After Works träffas assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart. Varje After Work har olika teman och inträffar alltid på en onsdag, om inget annat anges! Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

Vi bjuder in till After Work en onsdag i varje månad – om inget annat anges! Varje kväll med sitt eget tema. Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se.

Information

 • Datum
  2019-04-17
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-04-12
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige