Nästa Nästan : Hur håller vi isär rollerna?

Spara i din kalender
Onsdag 27 november träffas vi i nätverket NÄSTAN igen. Vi bjuder på något varmt och samlas runt frågor som behöver tid och kärlek, den här gången om hur svårt det kan vara att hålla isär de olika roller vi som är anhöriga och ställföreträdande arbetsledare kan hamna i - som till exempel att vara både assistent, arbetsledare, god man och förälder. Lena Wik hjälper oss att bena i denna delikata fråga.

I *NÄSTAN träffas ställföreträdande arbetsledare som också är anhöriga, föräldrar eller nära på annat sätt och som längtar efter att både ge och få styrka genom samvaro och kontakt med andra i samma eller liknande situation.

Vi tänker att bra arbetsledare ger bra assistenter, vilket ju i sin tur leder till ett bra liv för våra anhöriga assistansberättigade. Viktigt att poängtera är att vi inte söker gemenskap genom att beklaga oss över omständigheter eller skapa någon form av gnällforum. Vi tänker att vi kan utvecklas som arbetsledare genom att bjuda in intressanta föreläsare, tipsa varandra, dela erfarenheter med varandra och fika.

*NÄSTAN som i tverk för STällföreträdande arbetsledare / ANhöriga.

Lena Wik är med och hjälper oss att bena ut vad som är vad

När Onsdag 27 november kl 17.30-20.00
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B i Göteborg
Anmälan i formuläret nedan eller direkt till lena.svensk@gil.se senast fredag den 22 november kl 12:00. Lena besvarar även dina frågor om du har några. Vi bjuder på något varmt att äta.

Hjärtligt välkommen!
Lena, GIL-stöd och ställföreträdande arbetsledare

Information

 • Datum
  2019-11-27
 • Tid
  17:30 - 20:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-11-22
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige