Members only på höstens första AW den13 september

Spara i din kalender
Är du medlem i kooperativet GIL:s förening - fullvärdig eller stödmedlem? Om svaret är ja så är du varminnerligt välkommen på en medlemskväll onsdag den 13 september med information om vad som är i görningen vad gäller ekonomi och digitala system. Vi bjuder också på en buffé, smakprov på GIL-stödet Lena Svensks fermenterade delikatesser och gött umgänge.

Delar av styrelsen finns på plats för kvällens samtal och diskussioner kring uppdatering av vår digitala bas och nytt IT-system, vikten och värdet av en ekonomisk buffert, samt röda siffror och minus relaterat till omkostnadskontot.

Är du ännu inte medlem i kooperativet GIL:s förening men planerar att bli det? Har du funderingar om medlemskapets fördelar och möjligheter kontakta Anders så berättar han mer. Här kan du läsa mer om att vara medlem i GIL.

När Onsdag 13  september 17:00 – 19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxen assistansberättigad som är eller avser att bli medlem i GIL
Anmälan Senast onsdag 6 september till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Har du någon form av allergi, önskar vegetarisk mat eller har andra matpreferenser skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

Information

 • Datum
  2017-09-13
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2017-09-06

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

* Obligatoriska fält