Medlemskväll med polkagrisbak och julpyssel

Spara i din kalender
Säsongens sista medlemskväll med jultema inträffar redan den 20 november och är en kär tradition. I år toppar vi med polkagrisbak. Det sägs vara lätt som en plätt och vem vill inte ha egna polkagrisar att bjuda på när man tröttnat på salt julmat. Vi pysslar, klipper och klistrar, formar sockergrisar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost och dukar upp en massa julgott.
Pepparkaka med GIL:s logga i kristyr, omgivet av en kopp varm choklad och mögelost.

Kom och pyssla i vårt fina kök på GIL! Vi handleds genom scrapbooking, polkagrisbak och DIY (do it your self) genom glanspapper, glammigt glitter och klibbigt lim av GIL:s redovisningsekonom Karin och polkagrisexperten xx. Med deras hjälp garnerar vi personliga pepparkakor, gör fina julkort,  nytt pynt till granen och fixar polkastavar till ditt eget gottebord. Vi fixar material och stämningsfull musik. Du kommer med dina pysselidéer, gôtt humör och lust till skönt häng!

När Onsdag 20 november kl 17:00-19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Medlemmar i GIL.  Ta gärna med en eller flera vänner som är nyfikna på vilka vi är och vill känna lite på vår gemenskap i GIL
Anmälan Senast fredag 15 november kl 12:00 till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vegetarian eller allergiker? Ange det i din anmälan. Inbjudan gäller dig som är medlem, arbetsledare eller assistansberättigad samt den assistent som är i tjänst.

Medlemskväll för dig som är medlem

Är du inte medlem i kooperativet GIL ännu så att du kan komma på våra mer exklusiva medlemskvällar? Funderar du på medlemskapets fördelar och möjligheter informera dig här och hör av dig till Anders! Vi brukar äta gott, prata om viktiga saker, se in i framtiden och roa oss kungligt.

Information

 • Datum
  2019-11-20
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-11-13
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige