After Work : Polkagrisbak och julpyssel

Spara i din kalender
Säsongens sista After Work med jultema inträffar redan den 20 november är en kär tradition. I år toppar vi med polkagrisbak. Det sägs vara lätt som en plätt och vem vill inte ha egna polkagrisar att bjuda på när man tröttnat på salt julmat. Vi pysslar, klipper och klistrar, formar sockergrisar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost och dukar upp en massa julgott.
Pepparkaka med GIL:s logga i kristyr, omgivet av en kopp varm choklad och mögelost.

Kom och pyssla i vårt fina kök på GIL! Vi handleds genom scrapbooking, polkagrisbak och DIY (do it your self) genom glanspapper, glammigt glitter och klibbigt lim av GIL:s redovisningsekonom Karin och polkagrisexperten xx. Med deras hjälp garnerar vi personliga pepparkakor, gör fina julkort,  nytt pynt till granen och fixar polkastavar till ditt eget gottebord. Vi fixar material och stämningsfull musik. Du kommer med dina pysselidéer, gôtt humör och lust till skönt häng!

När Onsdag 20 november kl 17:00-19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
VemArbetsledare, assistansberättigad eller assistenter i GIL. Ta gärna med en kompis som är nyfiken på vilka vi är och känna lite på vår gemenskap i GIL
Anmälan Senast onsdag 13 november till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vegetarian eller allergiker? Ange det i din anmälan. Inbjudan gäller dig som är medlem, arbetsledare eller assistansberättigad samt den assistent som är i tjänst.

Tanken med våra After Work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under lite enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord och givetvis assistans. Hos oss är taket högt. Ibland lyfter det.

Information

 • Datum
  2019-11-20
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-11-13
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige