After Work : Julgott, julpyssel & julquiz

Spara i din kalender
Säsongens sista After Work inträffar kvällen för lucia och doftar jul och prasslar papper. Vi pysslar, klipper och klistrar, dricker varm glögg, äter pepparkakor med eller utan ädelost, och dukar upp en massa julgodis i vår fina entré.
Bild på två personer som visar upp sitt julpyssel

Kom och pyssla med oss på kontoret, några från styrelsen, vår egen Anders och andra GIL:are! Vi handleds genom scrapbooking och DIY (do it your self) genom glanspapper, glammigt glitter och klibbigt lim av GIL:s redovisningsekonom Karin. Med hennes hjälp gör vi egna julkort, bordsdekorationer och nytt pynt till granen! Vi garnerar pepparkakor och ger apelsinerna stick med nejlikor.Vi fixar allt material och stämningsfull musik. Du kommer med dig – din lust till pyssel, gôtt tjôt eller bara skönt häng!

Och vad vore väl en AW på GIL utan quiz…. så en sån blir det också!

När Onsdag 12 december kl 17:00-19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL. I höst gör vi också ett försök att öppna upp för våra assistenter – med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går dock i första hand till våra assistansberättigade.
Anmälan Senast onsdag 5 december till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Vegetarian eller allergiker? Ange det i din anmälan. Inbjudan gäller dig som är medlem, arbetsledare eller assistansberättigad samt den assistent som är i tjänst.

Tanken med våra After Work är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under lite enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord och givetvis assistans. Hos oss är taket högt. Ibland lyfter det.

Information

 • Datum
  2018-12-12
 • Tid
  17:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-12-05
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige