Julbordet i Varberg är fullsatt!

Spara i din kalender
I Halland välkomnar vi till ett havsinspirerat och ombonat rikt julbord på Varbergs Kusthotell onsdag den 6 december. Kusthotellet lockar inte bara med alla varma och kalla klassiker som hör julbordets till utan lovar dyrt och heligt att det ska märkas att Kattegatt ligger alldeles utanför dörren. Som avslutning hittar du naturligtvis ett stort urval ljuvliga desserter.
Bild från julbordet

På Varbergs kusthotell blir det glöggmingel till stilla julmusik i den stämningsfulla foajén från 18:00, julbordet serveras mellan 18:30 och 21:00.

Glögg i lobbyn från 18:00
Julbord 18:30-21:00
Anmäl dig till anna.g@gil.se, ring henne på 0340-69 06 86 eller använd formuläret här under, senast torsdag den 23 november!

På GIL bjuder in till tre julbord på lika många platser – i Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! Dessutom gäller principen först till kvarn då vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig, välj det alternativ som du finner mest frestande! Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet du vill att vi ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

PS. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

Information

 • Datum
  2017-12-06
 • Tid
  18:00 - 21:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Kostnad
  Gratis
 • Plats
  Nils Kreugers väg 5
  Varberg, 432 53 Sverige