Julpyssel & Julbord i Uddevalla är fullsatt!

Spara i din kalender
Söndag den 3 december, den första advent blir det julpyssel och julbord för våra assistansberättigade uppöver.På fina Benders, Kärranäs restaurang, med vid vy över fjorden serveras vi ett storslaget julbord med både klassiker och ett rikt utbud av sill och söta gotter. Nytt för i år är att vi julpysslar innan vi tar för oss av julbordet. Vi klipper och klistrar, pyntar och piffar och gör egna julkort .
Bild på två personer som visar upp sitt julpyssel

Det blir pyssel & glögg i lokalen Västerhavets på bottenplan från 14:00, julbordet är dukat för oss mellan 15:00 och 17:00. Det finns möjlighet att parkera bilen precis utanför Västerhavets entré på baksidan.

Pyssel & Glögg 14:00
Julbord 15:00-17:00
Anmäl dig till Helen O på uddevalla@gil.se, ring 0707-140 123 eller använd formuläret här under, senast torsdag 23 november!

På GIL bjuder in till tre julbord på lika många platser – i Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! Dessutom gäller principen först till kvarn då vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig, välj det alternativ som du finner mest frestande! Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet du vill att vi ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

PS. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

Information

 • Datum
  2017-12-03
 • Tid
  14:00 - 17:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Kostnad
  Gratis
 • Plats
  Kärrastrandvägen 119
  Uddevalla, 451 76 Sverige