Julbordet i Göteborg är fullsatt!

Spara i din kalender
Julbordet i Göteborg är fullsatt, det finns dock platser kvar på det i Varberg och det i Uddevalla. I Göteborg välkomnar vi våra assitansberättigade till Hotel Waterfront (tid. Novotel), alldeles intill brofästet vid stans livliga inlopp. Här bjuder vi på stämningsfull lucia till det välmatade julbordet som dignar av både kända klassiker och salta läckerheter från havet. Vi börjar med varm glögg och pepparkakor i lobbyn innan vi slår oss ned vid borden och plockar för oss av julens alla godsaker.
Bild på ett festligt uppdukat bord.

Det blir stämningsfull lucia till det välmatade julbordet, som dignar av såväl de välbekanta klassikerna som salta läckerheter från havet. Varm glögg och pepparkakor i lobbyn från 17:30. 18:00 slår vi oss ned vid borden och plockar för oss av godsakerna fram till klockan 20:30.

Glögg i lobbyn från 17:30.
Julbord 18:00-20:30.
Anmäl dig till Anders på anders@gil.se, ring 031-63 21 94 eller fyll i anmälningsformuläret här under, senast torsdag den 23 november!

På GIL bjuder in till tre julbord på lika många platser – i Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! Dessutom gäller principen först till kvarn då vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig, välj det alternativ som du finner mest frestande! Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet du vill att vi ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

PS. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

Information

 • Datum
  2017-12-07
 • Tid
  17:30 - 20:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Kostnad
  Gratis
 • Plats
  Klippan 1
  Göteborg, 414 51 Sverige