Hur håller man utvecklingssamtal?

Spara i din kalender

Varför ska jag ha utvecklingssamtal med mina assistenter? Kan jag få bättre assistans med hjälp av utvecklingssamtalsamtal? Utvecklingssamtalet är ett regelbundet återkommande samtal mellan dig och din assistent där ni diskuterar igenom din och assistentens situation. Syftet är att skapa förutsättningar för att vidareutveckla assistenten och din personliga assistans som helhet. Vi går praktiskt igenom steg för steg hur man gemomför ett utvecklingssamtal. Du får även med dig användbara checklistor och mallar som kan vara bra att ha till hjälp och stöd inför och under ett utvecklingssamtal.

Läs mer

Information

 • Datum
  2018-02-08
 • Tid
  16:00 - 19:30
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Nej
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-02-07
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige

Anmäl dig

Du behöver alltid anmäla dig till våra utbildningar. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Anmälan är bindande så snart du fått en bekräftelse på att det finns en ledig plats till dig. Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan! Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om när det passar att du går på utbildning.

Cirka 1-2 veckor före den utbildningen du anmält dig till startar, så skickas en kallelse till dig med all utbildningsinformation.

Om du vill anmäla dig till en utbildning per telefon, så ring Sara Gustin på 031-63 21 96!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.

* Obligatoriska fält