Gå med i GIL-infoträff

Spara i din kalender
Onsdagen den 10 april klockan 17–19 håller vi kontoret öppet för en träff för alla er som länge funderat på att byta assistansbolag eller som just slogs av tanken! Har du vänner, släktingar, kollegor, bekanta som skulle få det bättre med oss i GIL och som du tror skulle gynnas av ett byte. Då ska du så klart berätta för dem att det inte är så knivigt att byta eller komma ny till GIL. Faktum är att det är fasligt lätt och enkelt att byta till GIL som assistansanordnare. Vi sköter nämligen (nästan) allt.
Annons för infoträff om personlig assistans, skrattretande enkelt att byta, står det, bild föreställer skrattande tjej runt 20 år.

Förändring kan kännas motigt innan man kommit på banan, och visst verkar alla assistansbolag ha ungefär samma erbjudande och vara lika bra. Hur ska man välja? Ingen nämner sina dåliga sidor, men det vågar vi:

Vi tror inte att de som jobbar på kontoret vet bäst hur du vill ha din assistans.

Det är vi övertygade om att du gör!

Du kan inte förhandla dig till en bättre administrationsavgift.

Efter 30 år i branschen — vi tar fortfarande tjugo spänn för alla! Vi ser andra ta mer än det dubbla, eller hålla sina avgifter hemliga…

Vi delar inte ut vinst till våra ägare.

GIL ägs av sina assistansberättigade och vinst för oss är ju riktigt bra assistans! Att det blir mer pengar kvar till assistansen gör att våra assistenter ofta har högra löner än andra.

Vi har inga digitala utbildningar som du kan göra ensam vid datorn.

Vi träffas och håller utbildningar med livs levande föreläsare —för assistansberättigade, arbetsledare och assistenter!

Vi gör inte allt åt dig.

Behåll kontrollen själv! Till din hjälp har du en personlig coach som lotsar bland möjligheter och fällor inom assistansen. Vi har digitala verktyg och tjänster för att ’måsten och borden’ ska gå smidigt för dig. Plus marknadens utförligaste månadsrapporter, som visar hur mycket pengar det finns att investera i assistansen och hur många assistanstimmar du använt – och har kvar! Kul va!

Dessutom…

Vårt socialpolitiska engagemang, kollektivavtalet (som vi följer!), vikariepoolen där vi hittar ersättare till 97 % av alla luckor och de sociala träffpunkterna får du på köpet. Häng med på after work, femkamp, spelkvällar, julfester, pyssel och nätverk! Vi har även träffar för våra personliga assistenter.

Kom till oss onsdagen den 10 april klockan 17–19, en infoträff för alla intresserade!

Kom till vår infoträff för bytes-sugna. Då får du chansen att mingla med styrelsen, träffa ansvariga på GIL inom områden så som rekrytering, personal, ekonomi eller coachning. Du möter också Patrik, som är närmast expert på att snacka assistans för nykomlingar. Dela en pizza med verksamhetsledaren Anders Westgerd. Lika tillgänglig som han är denna kväll är han också till vardags. Inga höga hästar och kemtvättade kostymer här!

Ät kvällsmaten med oss

Vi bjuder på pizza, snacks och läsk. Den som har lust får förstås också prova vår sprillans nya öl, som ännu inte lanserats.

Hitta hit!

GIL, Mölndalsvägen 30B i Göteborg (nära Lisebergs parkering, södra entrén).
https://goo.gl/maps/aw13Xy57FqF2

Anmälan

Vi föredrar att du anmäler dig, men det är inte ett krav.
Anmäl dig till anders@gil.se eller ring 031-63 21 94 eller använd formuläret nedan.

Kan du inte komma på vår träff eller om du vill ha ett litet försnack, hör av dig till Patrik Havlica på patrik.havlica@gil.se eller ring 0763-22 60 50.

Information

 • Datum
  2019-04-10
 • Tid
  17:00 - 19:00
 • Målgrupp
  Öppen för alla
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2019-04-10
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige