Flytta hemifrån 22 mars

Spara i din kalender
Flytta hemifrån är en grupp för ställisföräldrar vars barn är flygfärdiga och planerar att flytta hemifrån inom de närmsta tre åren (inom 0-3 år). VI möts i både det praktiska och det själsliga samt alla andra hundratalet frågor som kan surra i en ställisförälders huvud, och som är något helt annat än den mer generella känslan att det alltid är jobbigt när ungdomarna blir vuxna och flyttar hemifrån. Med assistans är det så mycket mer.
Bild på en person i kepa som tittar in i kameran

I den här gruppen möts vi ur en gemensam erfarenhet av att våra barn har assistans, ventilerar rädslor, förhoppningar och farhågor. Allt flyter så bra idag, hur blir det sen? Hur och var ska vårt vuxna barn bo, på boende eller  i eget boende med nya externa assistenter? Hur kommer arbetsledningen fungera om jag är ställis men inte finns i mitt barns närhet? Hur ska vi få flyt i allt det nya? Vad kan bli knöligt? Kan det funka, kan man lita på assistenterna, vågar jag släppa taget…

Det är inte alltid det blir precis som en tänkt sig. Vi hjälps åt att mota Olle i grind och stöttar varandra så att en ska vara förberedd och känna att det finns backning och stöd i ryggen.

När Torsdag den 22 mars kl 10.00-12.00
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B i Göteborg
Anmälan i formuläret nedan eller direkt till lena.svensk@gil.se

Den tredje av fem torsdagssträffar

Notera höstens sista datum den 26/4 och24/5 redan nu. Alltid en torsdag  kl 10:00-12:00!

Kom när det passar dig, du förbinder dig inte att komma varje gång, du kommer när du har tid och lust. Vi håller till på GILs kontor och bjuder självklart på en fika varje träff.

Har du frågor eller funderingar? Skriv till lena.svensk@gil.se

Varmt välkomna!
Lena, GIL-stöd

Information

 • Datum
  2018-03-22
 • Tid
  10:00 - 12:00
 • Målgrupp
  Arbetsledare
 • Lediga platser
  Ja
 • Kostnad
  Gratis
 • Sista anmälningsdag
  2018-03-21
 • Plats
  GIL, Mölndalsvägen 30B
  Göteborg, 412 63 Sverige

Anmäl dig

Du behöver anmäla dig till detta event /arrangemang. Glöm inte att ange om du har behov av särskild kost, hörslinga eller liknande så att vi kan tillgodose just dina behov.

Avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att vi kan erbjuda din plats till någon annan!

Om du vill anmäla dig per telefon, så ring receptionen på 031-63 64 80!

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.

* Obligatoriska fält